Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > С Подкрепата на ICN.Bg

С Подкрепата на ICN.Bg

С Подкрепата на ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

В тази статия бихме желали да Ви разкажем за няколко изминали и бъдещи събития, които хостинг компанията ни подкрепи. Събитията в IT сферата са една от важните стъпки за образоването на аудиторията, което от своя страна допринася за прогресивното развитие на бизнеса.

ICN.Bg logo

България бележи един от най-големите ръстове на нови Интернет потребители сред страните от Източна и Централна Европа, по данните на НСС. В края на 2010 година почти 3.5 милиона души са ползвали Интернет, което е 46% от население на страната. В сравнение с 2009 година , този ръст се равнява на 24%. Това наистина е забележително.

Макар и косвен фактор, образователните форуми се оказват важен сегмент за оформяне на мирогледа на БГ бизнеса.

Първото събитие, на което бихме желали да се спрем е OpenCamp 2011. То се проведе на 05.06.2011г. в Парк-хотел Москва - София, а негов организатор бе Богомил Шопов (бого). Основните засегнати теми бяха Open Government & Open Web. Международните лектори William Quiviger и Zbigniew Braniecki ни запознаха със света на Firefox, а пък Dr. Rufus Pollock и Ton Zijlstra споделиха много интересни знания по темата Open Government & Open Data в първите за деня лекции. Аудитория научи много за Отвореното правителство и ползите от него, Децентрализираните инфраструктури, Софтуерите с отворен код и отворените бизнес екосистеми.

Малко преди гореспоменатото събитие се проведе Social Ме Workshop #3 в град Варна, което даде възможност на любознателните варненци да научат много новости в сферата на маркетинга в социалните мрежи.

Последното изминало събитие, което бе подкрепено от екипа на ICN.Bg, се проведе на 07.06.2011г. в Хотел Шератон под надслов "[Технологиите отвръщат на удара]". Форума организиран от Ай Си Ти Медия бе специализиран за виртуализация, облачни технологии и аутсорсинг. Хостинг компанията ни имаше честта да бъде избрана като лектор в един от дискусионните панели за деня. Лекцията на ICN.BG бе насочена към бъдещето на облачните инфраструктури, както и към SaaS (Софтуерът като услуга) платформите. Лекторът на ICN.BG даде и примери за своята практика при изграждането на частни облаци като този на Световното първенство по футбол през 2010 година.

HP, IBM, Juniper и Microsoft също насочиха вниманието аудитория към облачните технологии, които завземат солидни пазарните дялове в хостинг индустрията.

Какво предстои ...

23.06.2011г - Интер Експо Център - Drayton Bird's Copywriting Masterclass
Дрейтън Бърд е написал над 1000 публикации за различни списания от Европа, Австралия, Индия, Великобритания и Малайзия, както и редица статии относно маркетингови възгледи и грешки. Работил е с много от водещите световни компании, измежду които Американ експрес, Дойче пост, Форд, Майкрософт, Нестле, Проктър&Гембъл, Филипс, Кралски пощи, Унилевер и Виза. Също така е помагал на основни рекламни агенции като Уай & Ер, JVT и Лео Бърнет.

От него посетителите ще научат:

 • Какво да направите преди да започнете да
 • създавате рекламните послания?
 • Как да представяте по привлекателен начин
 • това, което продавате?
 • Създаване на неустоимо предложение, което ще гарантира успех и продажби.
 • Как да се вдъхновявате, да мислите и организирате процеса по създаване на успешно рекламно послание?
 • Двете формули, които ще ви помогнат да продавате всичко, каквото поискате ( с изключение на няколко неща ).

и още ...

За четвърти път в София ще се проведе единственото специализирано обучение за маркетинг и реклама чрез социалната мрежа Facebook. Този път основен водещ ще бъде Jiri Voves, директор на една от най-известните и иновативни компании за Facebook маркетинг - Socialbakers.com/ Candytech. Датата на това събитие е 01.07.2011г. СТЦ Интерпред - София.

Част от темите, които ще бъдат представени:

 • Създаване и развиване на успешни фейсбук страници;
 • Как да продаваме чрез Facebook;
 • Привличане на таргетирана група фенове;
 • Правилна комуникация с потребителите;
 • Успешни игри и събития;
 • Оптимизиране на фейсбук страниците за повече трафик;
 • Най-новите и очаквани промени и как те ще се отразят на бизнес страниците;

Както обикновено ние от ICN.Bg сме подготвили изключително много изненади и подаръци за присъстващите, за да направим посещението им още по приятно.

Етикети: #facebook #sponsor #oblachni-tehnologii #drayton-bird #socialbakers-com #copywriting #social-me #podkrepa #virtualizatsiya #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе