Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Re:view 2017 - проектите на ICN.Bg

Re:view 2017 - проектите на ICN.Bg

Re:view 2017 - проектите на ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Измина още една страхотна и успешна година за ICN.Bg, през която имахме безброй поводи за гордост, радост и усмивки. Изпращаме 2017-та с чувство на удовлетвореност от постигнатите резултати и победи, които ни позволиха да сме още по-стабилен и доверен партньор за нашите клиенти. Подкрепяхме ви, докато изграждахте и оптимизирахте бизнеса си, подобрихме услугите си и ви предоставихме най-добрите нови и полезни решения за вашата сигурност и ефективност онлайн. Продължаваме да работим за още нови възможности, за да бъде следващата година дори по-успешна за нас, а и за вас, нашите клиенти и партньори.

С какво ще запомним 2017-та?

Разбира се, с по-доброто представяне, постигнатите високи резултати и големите победи. И то не само тези на Григор Димитров или на Реал Мадрид. Отборът на ICN.Bg също има с какво да се гордее, защото през 2017г. внедрихме най-доброто и модерно оборудване в инфраструктурата си, предоставихме ви много нови възможности за оптимизация и защита на вашия уеб сайт, обновихме своя и подобрихме онлайн присъствието си. Ето и в детайли всичко важно, което ни се случи:

Бизнес проект на годината

ICN.Bg спечели 1-во и 2-ро място съответно в категориите „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b Media 2017” след успешното внедряване на софтуера cMailPro в три чуждестранни телекома. Българският софтуерен продукт вече е достъпен за над 19 млн. потребители в цял свят.

Новата ни NVMe технология

Успешно интегрирахме в сървърите си най-модерната технология, с която можете да ускорите своя уеб сайт до 25 пъти. Клиентите, използващи нашите споделени хостинг планове, вече имат привилегията да се възползват от последно поколение оборудване и SSD дискове за още по-висока ефективност и бързина за своя сайт. С това подобрение станахме още по-предпочитан партньор за клиенти, търсещи надеждност и сигурност онлайн.

Новият ни дата център

Представихме ви своя втори дата център от клас Tier 3 в гр.Монтана. Дадохме ви допълнителни възможности за вашите онлайн проекти и гаранции за непрекъснатата и сигурна работа на нашата инфраструктура. Станахме първият и единствен до момента хостинг доставчик в България с две точки на присъствие – колокационни центрове, работещи с най-модерните технологии.

Усъвършенстваните ни инструменти за ускоряване на уеб сайтове

Дадохме ви допълнителни възможности за ускоряване на уеб сайтове с инструментите, които интегрирахме в нашия cPanel. Работата с тях е лесна и интуитивна, а постигнатите резултати – повече от добри. Обновихме своя Wordpress Management и добавихме инструмента PageSpeed за допълнително ускоряване и възможности за оптимизация. Новата ни функционалност Site Speed-Up също осезаемо ще подобри работата на вашия сайт, което ще доведе до по-високи резултати и успехи за вашия бизнес. Подобрихме и cMailPro, който стана много по-мощен, благодарение на оборудването, което му осигурихме. Постигнахме максимална оптимизация на работата му, за да гарантираме вашата стабилна и безпроблемна бизнес комуникация и колаборация.

Новият ни уеб сайт

Обновихме сайта на ICN.Bg, за да го направим още по-полезен за нашите потребители и клиенти. Улеснихме достъпа до важната и полезна информация за всички, които се интересуват от нашите услуги, и за тези, които искат да научат нещо ново. Страниците от сайта ни са с нов и по-свеж дизайн, а съдържанието – много по-изчерпателно. Постарахме се всичко, което ви интересува, да бъде наистина „на един клик разстояние“.

Instagram профил

Вече сме още по-близо до вас! С новия ни Instagram профил увеличихме онлайн присъствието си и ще ви запознаем още по-отблизо с нашата работа, атмосферата в екипа ни и усилията, които полагаме за успеха на вашите онлайн проекти. Само в нашия Instagram профил ще виждате неща „от кухнята“ на ICN.Bg, както и нашите продукти и услуги, представени по един различен и нестандартен начин. Вижте как се забавляваме и как празнуваме, докато се грижим за вашия успех онлайн. Последвайте ни в Instagram, за да бъдете част от тези важни за нас моменти.

Уебинарите ни

И през 2017-та година продължихме да организираме полезни уебинари, с които да ви помогнем да изградите, развиете и защитите своя онлайн бизнес. Общо 541 души проследиха на живо онлайн събитията ни, в които ви показахме първите стъпки за създаване на уеб сайт, тактики за печеливша AdWords кампания и важна информация за защита от кибер престъпления.

Събития и проекти

Отново подкрепихме най-значимите ИТ събития в България, където се срещнахме с вас, забавлявахме се заедно и ви запознахме по-подробно с ICN.Bg и нашите продукти. Показахме ви нови технологии и иновации, много от които вече успешно интегрирахме в нашите продукти и услуги. И през тази година работихме по прокекта Bgschool.bg и инициативата ни „Сайт за твоя клас“, чрез която подкрепяме млади таланти с интереси в ИТ областта.

Освеженият ни офис

Офисът ни придоби съвсем нова и модерна визия, а колегите в него се чувстват прекрасно и много комфортно. В залата за развлечения и игри добавихме нова маса за билярд, а партньорите ни от Телепойнт ни изненадаха и с прекрасен подарък – боксова круша. С тези страхотни допълнения колегите ежедневно се забавляват и поддържат своята форма. Кухнята на офиса пък е мястото, където я разваляме – по време на нашите sushi days, гофрета days и всякакви подобни тематични сладки и солени дни.

Какво НЕ направихме през 2017-та?

През 2017г. сбъднахме много свои желания и осъществихме много наши начинания. Нека видим и какво не направихме:

Не допуснахме да изгубите клиенти, заради забавяне на вашия уеб сайт. С инструментите, които използвате за ускоряване, гарантираме максимална скорост и ефективност за вашия бизнес онлайн.

Не оставихме сайта ви незащитен. Предлагаме ви различни възможности, сред които и безплатни такива за защита на вашия онлайн проект и данните на вашите потребители: DDoS защита от Radware Defense Pro, SSL сертификати и безплатния Let’s Encrypt, както и ICN.Bg Security&Reputation.

През 2017 година можем да се похвалим и с това, че получихме ISO сертификат 27001:2013 (Системи за управление на сигурността на информацията), с който доказахме високата степен на сигурността, както на собствената си информация, така и на тази на нашите клиенти.

Не ви изоставихме, когато имахте нужда от нас. Нашият support се грижи за вас 24/7/365, за да се справи с всички възникнали трудности и да отговори на всичките ви въпроси. Получихме благодарности от вас за добре свършената работа в 1530 тикета. Благодарим ви, че оценихте работата на отдел Съпорт, който ще бъде непрекъснато до вас и през 2018-та година.

Какво ни предстои през 2018-та?

Няма да спрем да работим, за да можем винаги да ви предлагаме най-добрите и съвременни технологии, които гарантират успеха на вашия онлайн бизнес. Ето и какво плануваме за следващата година:

  • През 2018-та всичките ни сървъри ще бъдат мигрирани към NVMe технологията, която вече използваме. По този начин всички наши клиенти ще се възползват от привилегията да разполагат със светкавично бърз уеб сайт за своя бизнес.

  • Ще подобрим генерално начина, по който хората използват хостинг услугата си и работят с уеб сайта си. Ще ви предоставим още много нови инструменти за вашите сайтове и домейн имена и сървърите, които ние управляваме.

  • Ще предложим нови услуги за всички клиенти, които разчитат на Интернет присъствието си, за да развиват бизнесите си, и разчитат на Интернет технологии, за да бъдат по-конкурентно способни. Ще предоставим множество бизнес решения за по-голяма ефективност и успехи онлайн.

Разбира се, от ICN.Bg очаквайте още много страхотни изненади и прекрасни моменти през 2018г. Подгответе се за много подобрения, много нови функционалности, иновации и технологии.

Етикети: #review-2017 #icnbg #nvme #wordpress-management #cmailpro #pagespeed #site-speedup #ddos #radwaredefensepro #ssl #office #support #iso #certificate #events #bgschoolbg #webinars #instagram

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе