Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Равносметката в цифри

Равносметката в цифри

Равносметката в цифри

(Обновена: ) | Какво ново

Измина още една година изпълнена с много усмивки и страхотен ентусиазъм за работа. Ето, че направихме равносметка на изминалите 12 месеца, която ни накара да се гордеем и ни стимулира да продължаваме все по-мотивирани напред през новата година.

През 2012-та спечелихме доверието на хиляди нови клиенти. Нашият денонощен отдел “Техническа поддръжка“ помогна на 52 456 клиентски запитвания. Вашите акаунт мениджъри не оставиха телефона да почива над 920 часа. А най-усмихнатият отдел „Продажби“ посрещна с „Добре дошъл“ повече от 2600 клиента в офиса.

Екипа на ICN.bg

2012 година изпълнихме с изяви, инициативи и подкрепа за нуждаещите се, защото да помагаме, това е нашата кауза. Да помагаме за това вашият бизнес да се развива, да бъдем социално отговорни и да подаваме ръка на хората в нужда, на ученолюбивите и трудолюбивите. И бяхме много добри ..... дори пяхме Дано, дано, дано....

И през 2012 ICN.BG продължи да подкрепя младите хора в България. Включихме се в няколко проекта за подпомагане на студенти без родители и ученици в рамките на програма Менторство на ТреинСофт и в събитията на AIESEC България. Подкрепихме националното състезание по Информационни Технологии и визуални изкуства “Аз мога” и състезанието „Покажи на какво си способен“.

Участвахме в провеждането на DevReach 2012 - най-значимата конференция по разработка на софтуер в югоизточна Европа. Бяхме част от Startup Weekend, където се срещнахме с най-интересните, предприемчиви и работливи млади хора. Посетихме World Hosting Days в Германия и се завърнахме с всички новости от хостинг индустрията. Стартирахме много нови партньорства. Щастливи сме, че имахме възможността да се срещнем с много от вас, да се запознаем и обсъдим заедно най-интересното от света на „Важното”.

Някак неусетно станахме на 8 години. Празнувахме, играхме и раздавахме подаръци . Своя първи рожден ден празнува и нашата уникална услуга ICN.Bg Cloud. Отпразнувахме и 1 годинa от стартирано на изключително успешния мобилен проект Appcenter, който бе предпочетен от партньорите ни от Mtel.

Доказахме, че обичаме България и природата ни, като се включихме в мащабната кампания „Да изчистим България“. И не спираме до тук, защото ICN.Bg е еко-ориентирана компания и опазването на околната среда е сред нашите приоритети. По наша инициатива стартира и кампанията „Зелена Коледа“ , за да залесим напролет една обезлесяваща се част от природен парк Витоша.

rack serversНе ви спестихме нищо. Не ви спестихме на 107 тера байта простанство, където да разположените вашите уеб проекти и още няколко пъти по толкова дисково място, за да ги архивирате. Не ви спестихме и 680кг. интелигентно желязо под формата на сървъри :), нито 5.7 PB (пета байта) трафик.

Спестихме ви само пари с много промоции и отстъпки през годината.

И всичко това направихме с ваша помощ. За подкрепата, която получихме от вас, ние ви казваме едно голямо БЛАГОДАРЯ! Пожелаваме ви щастлива нова 2013 година. Ще се радваме да я споделите с нас!

Етикети: #prodazhbi #tehnicheska-poddrazhka #cloud #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе