Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Пухкави облаци и 100 овце

Пухкави облаци и 100 овце

Пухкави облаци и 100 овце

(Обновена: ) | Какво ново

Колко важни са дребните жестове на внимание – в работата, в ежедневието, в комуникация и в отношенията. А колко важни са те и в бизнес отношенията! Много!

Тази седмица бяхме приятно изненадани от едни вдъхновени млади творци, които ни направиха неочакван подарък. В един студен и снежен януарски ден получихме голям пакет от нашия клиент 100sheep. Когато го отворихме отвътре изскочиха две прекрасни ръчно изработени възглавнички, в които целият офис се влюби на мига. С жеста си те ни накараха да се усмихнем, изпълниха деня ни с радост и ни намигнаха да не забравяме, че и е ежедневието има място за забавление. И съвсем естествено - облачните възглавнички веднага ни станаха талисмани...

Поискахме да научим повече за екипа на 100 Овце - Борислав, Елия и Павел - и да споделим с вас наученото. Четете нататък – сигурни сме, че ще бъде любопитно да разберете откъде хората зад тези красиви подаръци черпят вдъхновение.

Тази седмица ни направихте страхотен подарък – облачни пухени възглавнички, които с право станаха талисмани на екипа ни. Какво ви подтикна да ни спретнете такава изненада?

Борислав: Много се радваме, когато видим и имаме възможност да работим с положителни и професионално-настроени хора и компании в България, каквато е ICN.Bg. Просто се опитахме да покажем, че оценяваме тези неща. А и на „облаците”, илюстриращи новите ви услуги много им отива да бъдат направени на възглавници.

От колко време се занимавате с този проект и какви качества се изискват, за да успееш?

Елия: Развиваме веселата марка “100 Овце” от почти две години. За нас основното мерило за успех е броят на клиентите, които стават редовни и се връщат отново при нас. А за целта се искат най-вече две неща – здрава работа и истинско уважение към клиентите. Разбира се, гледаме да сме постоянно интересни с нови продукти и инициативи, които споделяме в социалните мрежи (можете да ни потърсите като 100ovce).

Наскоро стартирахте и бранда ocozy.com, които е насочен най-вече към европейския пазар. Свикна ли българската публика да пазарува аксесоари за дома, които създават домашен уют, онлайн или по-лесно продавате извън България?

Борислав: През последните години българите до голяма степен се преситиха от купуването на огромно количество неща със съмнително качество, произведени в Китай и започнаха да търсят повече качествени и уютни неща. Това със сигурност ни помага, заедно с навлизането на онлайн търговията по принцип. През ocozy.com предлагаме продукти, дизайнирани от потребителите, които ние след това правим и доставяме до вратата на клиента. Услугата е по-нишова, но пък имаме възможност да работим на доста по-голям пазар.

В този подарък ние разчетохме не само благодарност за качествената услуга, която предоставяме, но и една приятна емоция от съвместната ни работа. Какво цените най-много при работата с партньори?

Елия: Най-важни са желанието за работа и бързата и точна комуникация. Все пак времето е най-безценния ни ресурс :-) Това е основата за изграждане на добри взаимоотношения.

И накрая, нашите читатели сигурно биха искали да знаят кой е най-нетрадиционния и впечатляващ подарък, който могат да открият в магазина ви?

Борислав: Тези дни правихме текстилни лалета – много ги харесваме, защото хем са букет, хем остават като траен спомен.

Целият екип на ICN.Bg е поласкан от този знак на внимание и уважение. Благодарим на екипа на 100 Овце, че е посветил време да внесе много радост и настроение в трудовото ни ежедневие! Вие сте вълшебници!

Етикети: #oblachen-hosting #100sheep-eu #partnorstvo #puheni-vazglavnitsi #100-ovtse #rachno-izraboteni-podaratsi #oblatsi #oblak #zhest-na-vnimanie #blagodarnost #podarak #biznes #100-ovce

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе