Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Пролетно засаждане на дръвчетата от "Зелена Колед@"

Пролетно засаждане на дръвчетата от "Зелена Колед@"

Пролетно засаждане на дръвчетата от "Зелена Колед@"

(Обновена: ) | Какво ново

Пролетта дойде, а с това и желанието ни за един по-хубав живот! За трета поредна година ние от хостинг компания реализирахме кампанията "Зелена Колед@".

Чрез инициативата вие имате възможност да сътворите най-незабравимата Коледа във вашия офис, дарена с уют и спокойствие. С удоволствие и пълни с ентусиазъм се събрахме на 22.03 в парка на старата баня в кв. Овча купел, за да засадим нашите коледни офисни дръвчета. Благодарение на кампанията “Зелена Коледа@” 2014 г. залесихме София с 30 зелени дръвчета.
И тази година събитието мина с много усмивки, весели мигове и забавни моменти. Нашите малки помощници се справиха чудесно.

Засаждане на дървета

Засаждането се превърна в незабравимо изживяване, а зелените дръвчета допринесоха за свежото настроение и неповторимите емоции.

Снимка на групата от доброволци

С общи усилия успяхме да превърнем сивия и скучен парк в кв. Овча купел в красиво кътче, изпълнено с живот! Радваме се, че чрез нашето зелено кътче, допринесохме за един по-красив пейзаж и по-чист въздух.

Засадените дървета

Ние от Лого на ICN.Bgблагодарим на нашите партньори от "Инко Гардън" и SharkyFolio Табела на изброените спонсори на събитието

Благодарим на всички нашите приятели от Web Motion, Bright marketing research, Saldo.bg, Техно-Логично Консорциум, JobTiger {: target="_blank"}, ЧДГ Арти, Slides.bg, които подкрепиха кампанията и направиха България по-зелена и по-свежа. Пожелаваме си следващата година да засадим още повече дръвчета, да подарим още повече усмивки и да спечелим още повече участници!

Участници в инициативата

А за нашите читатели запечатахме емоциите и радостта от засаждането на коледните дръвчета!

Може да видите как протече засаждането на нашите коледни дръвчета и в предходни години.

Етикети: #hosting #icn-bg #priroda #zelena-koleda #nepovtorimi-emotsii #po-chist-vazduh #proletno-zasazhdane #zeleni-dravcheta #krasivo-katche #krasiv-pejzazh #nastroenie #uyut

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе