Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > През 2013-та ние ще...!

През 2013-та ние ще...!

През 2013-та ние ще...!

(Обновена: ) | Какво ново

След равносметката за изминалата година дойде време да споделим с вас какво ни предстои през 2013 г. Подготвяме ви много изненади, награди и нови услуги. Да, нов продукт от ICN.BG ще има, това е факт! Ние винаги поднасяме най-доброто за потребителите си и този път няма да изневерим на това. Очаквайте новите параметри и нова система за сигурност, която ще ви даде възможност да получите по-голям процесорен ресурс.

хостинг компания ICN.Bg - За нас

И през тази година ICN. Bg ще продължи да протяга ръце и да бъде с отворено сърце за тези, който имат нужда от подкрепа. Предстои ни да отделим още средства и време, защото имаме огромно желание да помагаме.

Ще продължим да подкрепяме образованието в България като предоставяме безплатен хостинг за всички български училища и ученици. Ние вярваме, че българското образование дава добрата основа, но искаме да подпомогнем децата, които желаят да се развиват в тази насока, да докоснат по-бързо практиката. Ще подкрепим всяка добра идея! Инициатива в тази насока, с огромно значение за нас, е проектът BgSchool.bg, който предоставя безплатен хостинг в полза на всякакви образователни проекти.

Ще подкрепим много стойностни и значими събития, за да ги направим още по-достъпни и ползотворни. Те ни дават възможност да се срещнем и запознаем с много от вас и да обсъдим какви са вашите нужди и желания, и какви са новостите в най-интересната за вас сфера. Стартираме с националното състезание по уеб разработване WEBLOZ за ученици между 5 и 12 клас, на което сме златен спонсор. Там се събират едни от най-можещите и знаещите. За поредна година ще подкрепим Българската Асоциация по мрежови Академии. Ще бъдем партньори в организацията на най-значимото състезание на НАСА, провеждано в 50 града в цял свят, като един от тези градове е София, където ще се съберат хора, генериращи идеи, които искат да създават решения с отворен код. Регистрацията за участие може да направите от официалния сайт на НАСА за Space Apps състезанието.

Ще бъдем част от много други състезания, конференции и семинари.

Ще изчистим отново България за един ден и ще я поддържаме чиста, защото отговорността ни не се изчерпва с еднократно почистване.

ICN.Bg подготвя и нов дизайн на своя сайт, за да бъде още по-достъпен и вдъхновяващ.

А очаквате ли нашите промоции? При нас е облачно и често валят дъждове....дъждове от промоции. И през новата година времето се очертава да е изпълнено с отстъпки и Happy Hosting Days. Ще преобладава купесто-дъждовна облачност от промоции, която ще бъде основно съсредоточена около празниците, когато ние ще ви поздравим с най-неустоимите отстъпки.

Ще запазим и тази година усмивката на лицата си, защото работата ни ни носи удовлетворение.

През 2013 ние ще увеличим потребителите си с още хиляди нови клиенти! Очакваме ви!

Едно голямо обещание :) Ще изядем всички бонбони, които получаваме всекидневно от вас, нашите клиенти.

Екипът на ICN.Bg

Етикети: #promotsii #novite-parametri #bgschool-bg #sistema-za-sigurnost #sajt #hosting #novi-uslugi

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе