Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Прегръдка за нашето семейство

Прегръдка за нашето семейство

Прегръдка за нашето семейство

(Обновена: ) | Какво ново

ICN.Bg стартира отново кампания в подкрепа на фондация "За Нашите Деца" в Международния ден на семейството - 15 Май.5% от стойността на новоактивираните хостинг акаунти в периода 15 май - 15 Юни 2013г. ще бъде отделена за една добра кауза - осигуряване на възможност на всяко дете да отрасне в семейна среда.Събраната сума ще бъде предоставена на Фондация "За Нашите Деца", чиято основна цел е да осигури семейство за най-уязвимите малчугани. Семейство, което да ги дари с обич, грижа, внимание топлота.

Точно преди 1 година ние отново стартирахме такава инициатива, като успяхме да предотвратим изоставянето на 7 деца в социални домове. Работихме усилено с фондацията, за да постигнем заедно един завиден успех. Ние приехме мисията на фондацията и техните споделени чувства с нас, станаха наша неизменна кауза.

icn.bg

Кампанията ни е посветена на Международния ден на семейството, чиято цел е не само да отбележи хубавите моменти, но и да обърне внимание на проблемите, които съществуват в обществото. Ние от ICN.Bg, се чувстваме ангажирани и бихме искали да подпомогне децата в нужда! Бихме искали да споделим, че за нас семейството е най-голямата ценност. То е вашата подкрепа, вашите най-близки хора, приятели, опора в трудните моменти. Нека всички ние днес покажем своята безкрайна любов към нашите семейства и ги дарим с топла и сърдечна прегръдка!

Включи се и ти и помогни за спасяването на още българчета. Разбери как на www.dano.detebg.org, защото когато сме много и малкото е много, а за изоставените деца на България -- понякога то е всичко.

Етикети: #podkrepa #novoaktivirani-hosting-uslugi #mezhdunaroden-den-na-semejstvoto #fondatsiya-za-nashite-detsa

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе