Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Предизвикай се: Конкурсът OpenCart

Предизвикай се: Конкурсът OpenCart

(Обновена: ) | Какво ново

Поредното събитие, зад което ICN.Bg с отговорност застава е конкурсът за дизайн (тема, шаблон) за новата версия на OpenCart.

За да продължим по пътя към подкрепа на младите хора в България, и по-специално младите и амбициозни уеб-дизайнери, ние предоставяме безплатен хостинг план за 3 месеца на всеки участник в конкурса. Нашата компания не само ще улесни участието на всеки дизайнер, но и ще награди едни от най-добрите, като предостави 3 икономични хостинг плана за период от 12 месеца и ваучер за 150лв под формата на хостинг услуги.

За проекта на Големия победител има и Голяма изненада. Възможно е проектът му да получи предложение за използването му като официален основен дизайн на новата версия 1.5.5 на платформата.
Отправеното предизвикателство е пред всички, които се занимават професионално или не с дизайн или към тези, които искат да грабнат наградния фонд от $800 :))))).

Можете да намерите пълната информация за състезанието тук

Етикети: #hosting #icn-bg #hosting-plan

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе