Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > От центъра на събитията - ICN.Bg на World Hosting Days 2015

От центъра на събитията - ICN.Bg на World Hosting Days 2015

(Обновена: ) | Какво ново

Над 6000 души от IT сектора се впускат в 11-тото издание на World Hosting Days Global в търсене на нови възможности, партньорства и опит да проследят тенденциите на развитие на най-динамичния сектор от икономиката в цял свят. Представители на компании от ранга на Apple, Kaspersky Lab, OnApp и Microsoft ще споделят с нас най-интересното, което предстои да се случи през годината, както и практики как да предоставим максимално добри услуги на клиентите си. Ние ще проследим всичко това отново за вас, защото най-голямата хостинг компания в България трябва да предостави най-доброто на своите клиенти!

Какво се случва в първия ден на конференцията?

Денят започна обещаващо с Monty Widenius, който ни представи най-интересното около MariaDB, включително и факта, че Мария е името на най-малката му дъщеря :)

Поговорихме и за cloud решенията и по конкретно за хибридния cloud** - бъдещето на много компании. Запознахме се и с проучване какви са страховете на компаниите да въведат [cloud решения в практиката, а именно:

  • страх от новото;

  • страх от сложния процес по внедряване

  • страх от последващото управление на облачните услуги.

Слушайки тази статистика смело можем да ви кажем - не се страхувайте да се гмурнете в облачния океан от неограничени възможности! Защото дори и вие да споделяте гореспоменатите страхове, ние имаме решение за вас - managed cloud или управляем cloud. Услуга, при която можете изцяло да разчитате на нашите Friendly Geeks специалисти за администрирането на вашата услуга.

Обменихме опит в срещата ни с Дейвид Едни – президент и изпълнителен директор на SalesChannel Europe, който притежава 20-годишен опит свързан със стратегии за cloud услуги.

SalesChannel Europe lecture

Освен интересните лекции през първия ден, се отдадохме и на срещи с нашите партньори. Поговорихме с R1 Soft колко важен е сигурния бекъп и как благодарение на интеграцията на R1 Soft в решенията за споделен хостинг, вече можем да предложим на нашите клиенти 30 дневен бекъп. Срещнахме се с OnApp, за да обсъдим управлението на виртуализациите ни, със cPanel - вашия любим контролен панел за лесно управление на споделен хостинг. От тях получихме специални поздравления за сертифицирането на Friendly Geeks екипа към cPanel University.

Всъщност можем още много да разказваме, но се налага да побързаме, тъй като предстои най-интересната част от деня - Steven Wozniak, съосновател на Apple ще говори за новите технологии, тенденции и как в Apple постигат успеха. А това е нещо, което не искаме да пропуснем, защото винаги се учим от най-добрите!

Екипът на ICN.Bg се впуска в облака от успешни практики, горещи новини и бизнес възможности!

Етикети: #30-dneven-bekap #managed-cloud #strategii-za-cloud-uslugi #steven-wozniak #cloud-resheniya #oblachni-uslugi #tehnologichni-tendentsii #it-sektor #hibriden-klaud #r1soft #monty-widenius #klaud-resheniya #world-hosting-days #apple #kaspersky-lab #cpanel-university #cpanel #icn-bg #lesno-upravlenie-na-spodelen-hosting #upravlyaem-klaud #onapp #dejvid-edni

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе