Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

(Обновена: ) | Какво ново

Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid - официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн състезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се борят за голямата награда, връчена по време на тържествена гала церемония в Брюксел.

Категориите, в които се разпределят сайтовете са следните:

The Leaders (Лидерите) – сайтове на установени в бранша си бизнес компании с растяща клиентска база, години опит и повече от 10 служители;

The Rising Stars (Изгряващите звезди) – сайтове на стартиращи компании, които най-често са в процес на развитие и не притежават опит повече от 3 години и служители, не повече от 10;

The Laurels (Лауреатите) – уебсайтове на училища, институции с благотворителна цел, неправителствени организации или пан-европейски институции, които промотират благородни каузи;

The House of .eu (Домът на .eu) – запишете се тук, ако вашият сайт или блог представлява компании или частни лица занимаващи се с медии, новини или рекламни агенции;

The Better World (По-добрият свят) – сайтове подпомагащи зелени инициативи, опазване на околната среда и природосъобразни бизнеси.

Регламент на конкурса:

Номинации за сайтовете с разширение .eu и .ею може да прави всеки! Важно е да поканиш и приятелите си да номинират уебсайта ти, защото финалистите в отделните категории се избират по броя на номинациите.

За да могат приятелите ви да номинират обаче, първо трябва да изпълните следните стъпки:

  • Влезте в официалния сайт на наградите и отидете в долната част на страницата – „Nomination”.
  • Въведете .eu или .ею домейна, който желаете да номинирате.
  • Изберете една от категориите, по която желаете да номинирате сайта.
  • Въведете държава, име и имейл.
  • Приемете правилата.
  • Номинирайте!

По този начин вие първи номинирате сайта си, който след това ще може да бъде избран за номинация от вашите приятели. Единственото условиe, което те трябва да направят след това, е просто да изпишат името на сайта ви в лентата за търсене на страницата на EURid и да го номинират.

Краят на периода за номинации е 4 юли 2017 г. (23:59:59 CET).

Тримата финалисти във всяка от петте категории ще бъдат публикувани на сайтовете www.eurid.eu и webawards.eurid.eu на 4 септември 2017 г.

Жури от представители на различни европейски организации и институции ще избере по един победител във всяка категория. Критериите за оценка са описани в правилата на наградите.

Всички финалисти, както и представител на техния регистратор, ще бъдат поканени да участват в гала церемонията по връчване на наградите, която ще се състои в Брюксел, Белгия на 21 ноември 2017 г.

Петимата победители, които са по един от всяка категория, ще получат следния награден пакет:

  • eдноминутно промоционално видео за сайта, продуцирано от EURid;
  • дигитална икона за победител в Уеб Наградите, която може да бъде добавена на вашия сайт и в социалните мрежи;
  • персонализиран трофей и сертификат за своя .eu или .ею сайт.

Призоваваме притежателите на .eu и .ею домейни да участват в престижния конкурс на EURid. Споделете инициативата с приятели и съберете максимално много гласове за сайта си. Приготвили сме ви банери, които можете да свалите и да споделите на сайта си или в социалните мрежи. Пожелаваме ви успех!

eurid-support-2017-1000

eurid-banner-2017

Готови ли сте да спечелите и да направите сайта си още по-популярен? Номинирайте сега

Етикети: #domain #ею-домейни #eurid #eu-domain #web-awards #eu-домейни #уеб #сайт

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе