Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Облачен хостинг - разграничете разхода от цената

Облачен хостинг - разграничете разхода от цената

Облачен хостинг - разграничете разхода от цената

(Обновена: ) | Какво ново

Кой фактор оказва най-голямо влияние при планиране на вашите проекти? Единодушно ще се съгласим, че това е бюджетът, нали? Недостатъчните средства ни ограничават, но това дава възможност да мислим за нови, умни, ефективни и рентабилни решения.

Пример за едно такова решение, с което лесно управлявате средтсвата си, е иновативната ни услуга Cloud хостинг. Когато разглеждате сайта ни, сигурно се чудите как на пръв поглед по-високите цени ще намалят бюджета ви. Отговорът се крие в гъвкавостта на услугата.

Ползвайки cloud технологията, може да спрете да мислите за месечни такси - при тази услуга не плащате за предварително дефиниран за месеца пакет от ресурси, който може и да не използвате 100%. С cloud хостинг услугата залагате различен необходим ресурс във всеки един момент. Така в крайна сметка плащате само за това, което сте изразходвали и пестите, защото не плащате за капацитет, който не използвате.

Най-лесно ще си представите разликата, ако сравним традиционните хостинг услуги с Облака. Например, ако в момента плащате за виртуален сървър 20 лв. на месец, а според конфигуратора на облачен хостинг тази услуга струва 22 лв., това не значи, че VPS услугата е по-евтина. Разликата е, че в първия случай получавате готов пакет от ресурси, които може в даден момент да се окажат недостатъчни или пък излишни. При клауд решенията именно заплащането САМО на това, което изразходвате, може да доведе до намаляване на месечните разходи за използвания ресурс.

Клауд технологията пести и време. Как? Прибавете към общия разход и времето, което обикновено отделяте за настройка - безценно е, нали. При облачния хостинг целият процес е уеб базиран, напълно автоматизиран и лесен за управление. Като добавим към това и специално разработеното мобилното приложение Cloud Control, с което управлявате всичко директно от мобилния си телефон, спестеното време става още повече. Така разходът за услугата, която ползвате, се намалява в сравнение с всички останали решения.

Клауд технологията пести и нерви! Използвайки облачен хостинг, вие имате възможност да реагирате навременно, светкавично и адекватно при промени в сайта ви. Например, при непредвиден разтеж на нуждите ви (сезонен разтеж на посещенията, нови услуги, реклама, вирусно съдържание, което привлича много посетители и т.н.), ако ползвате ограничен ресурс, който не може да предефинирате бързо, ще срещнете проблеми. Клауд технологията ви спестява неприятностите от прибързаните и недобре работещи или твърде скъпи решения.

Спрете да мислите в месечни такси - мислете разумно и далновидно. Мислете за бизнеса си.

Етикети: #klaud #oblachni-tehnologii #klaud-hosting #cloud-hosting #cloud #oblak #spestete-pari #byudzhet #spestete-sredstva #razhod #tsena

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе