Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Облачен хостинг по мярка и подаръци от сърце

Облачен хостинг по мярка и подаръци от сърце

Облачен хостинг по мярка и подаръци от сърце

(Обновена: ) | Какво ново

Едва преди няколко месеца стартира новата ни услуга cloud хостинг - първият публичен хостинг в страната ни, в услуга на бизнеса - от най-малкия до корпоративния. И не че нещо и не че сега ще спрем да се развиваме, напротив, но сме горди от това наше постижение. Горди сме, защото знаем колко много труд стои зад него, защото знаем какъв екип е нужен, за да се осъществи, защото знаем, че от нас очаквате да сме единствено и винаги най-добрите.

Много български и международни проекти ни се довериха. Огромни сайтове се качиха на облака и полетяха във висините на мрежата, безпроблемно. В това число и самият Дядо Коледа :-) И само седмица след като обявихме тази услуга се замислихме, че Коледа наближава бързо и че искаме да благодарим на хората, които повярваха в нас първи. Не само на големите фирми, а на обикновените потребители с малките сайтове и големи планове, които се вдъхновиха и избраха клауд хостинга на ICN.Bg.

И така, в края на октомври ви казахме, че всеки потребител, закупил или подновил услугата “ICN.Bg Cloud” до 27 декември 2011 г., ще участва в томбола за голямата награда - iPad 2. Защо таблет? Решихме, че именно таблет е най-добрият подарък за модерния човек, който непрекъснато е в движение, няма време за размотаване и има нужда от постоянна връзка със света. А и с iPad спокойно може да управлявате облачния си хостинг по всяко време и от всяко място. Речено - сторено!

И така, вчера изтеглихме името на късметлията, който отнесе у дома чисто нов iPad 2, защото поръча своя cloud хостинг при нас и това е Емил Василев. И понеже са празници и сме в приповдигнато настроение, изненадахме още 10 участници в томболата. Пламен Иванов, Васил Петров, Виталекс Трейдинг, Недялко Стефанов, Емил Ангелов, Велислав Петров, Илия Базлянков, Борис Червенков и Георги Челев получиха подаръчни комплекти за работното ежедневие.

Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си за това вие и вашите проекти да сте на върха. Благодарим, че и тази година ни се доверихте и ни дадохте възможност да работим за вас. Желаем ви весели празници и приятна почивка!

Теглене на победителя от томболата на ICN.Bg за cloud хостинг

Етикети: #oblachen-hosting #klaud #nagrada #podaratsi #koleda #tablet #tombola #cloud-hosting #oblak

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе