Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Новогодишни обещания и планове

Новогодишни обещания и планове

Новогодишни обещания и планове

(Обновена: ) | Какво ново

Честита Нова Година на всички! Без да се готвим за края на света, ви пожелаваме да притежавате завидно вдъхновение, което да ви води към най-дръзките ви проекти. И дано в края на тази година всички заедно се поздравим за успешно завършените проекти! Желаем ви го от сърце.

И както повелява този период в годината, време е за обещания... Мрежата се напълни с пред- и следновогодишни грандиозни планове - от спитране на цигарите, през отслабване, до дипломиране... Е, и ние правим си списък с обещания, но той е по-различен. Свързан е с работата ни и с развитието на бизнеса, защото вярваме, че трябва да ви предоставим перфектната услуга.

Затова тържествено ви обещаваме, че през 2012 г. ще запазим нашето отлично обслужване, ще продължим да ценим мнението на клиентите си и както винаги досега ще работим за подобряване на качеството на всички наши услуги, като ще продължим да внедряваме най-новите и модерни технологии. Обичаме да правим клиентите си щастливи - това е нашата тайна.

Освен това тази година се гответе за редица предизвикателства от наша страна. Още в края на миналата година ви накарахме да споделите снимка на празничния си десктоп, като само след броени дни трима от вас ще получат като награда безплатен хостинг за цяла година. Тази година подаръците ще са много и то не само по Коледа и Нова Година! Ще ви предизвикваме, вдъхновяваме и провокираме, защото разчитаме на вашата дързост, спонтанност и желание за забавление.

И накрая, но не по значение, обещаваме ви да направим всичко възможно да оженим/омъжим поне двама от колегите... ;-)

Желаем на всички вас спорна и успешна нова година, в която всички ваши планове се осъществят. А вие какво си обещахте за 2012?

Етикети: #nagradi #obeshtaniya #planove #nova-godina #podaratsi #icn-bg #novogodishni-obeshtaniya #chestita-nova-godina

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе