Нови възможности в забързаното ежедневие

Нови възможности в забързаното ежедневие

Знаем колко е ценно времето за вас, особено в днешното динамично ежедневие. Всеки ден се замисляме с какво можем да сме Ви от помощ, как да направим денят Ви по-лесен, какво би Ви дало свобода да вършите наистина това, което обичате.

1logo-350px-transperant

Като част от стъпките, които предприемаме, за да улесним работата Ви, е внедряването на 2 нови метода на плащане. Те ще Ви дадат възможността да избирате от общо 15 начина на плащане, ще ви позволят бързо и лесно да подновявате услугите си или да заявите нова услуга в 3 през нощта, когато неочаквано Ви връхлети уникална идея за новия Ви уеб проект.

С картите, издадени от Транскарт(ТФС) можете да заплащате услугите от ICN.Bg онлайн без такса.

Вашето плащане ще бъде заверено в реално време, а при всяко плащане на услуги и продукти предоставени от компанията, ще получите обратно 5% от сумата на Вашата поръчка, а при натрупани годишни обороти над 500 лева ще Ви възстановим 10%.

B-Pay Ви дава възможност да заплатите бързо и лесно Вашата поръчка от почти всеки Банкомат в България. Процедурата за плащане чрез услугата е значително улеснена, като е необходимо да знае кода на ICN.Bg(60000) за B-Pay и уникалния си 10 цифрен номер на плащане, който получавате при направата на поръчка.

Внедряването на подобен тип услуги е само част от действията, които предприемаме, за да улесним работата Ви. Тепърва Ви очакват множество други допълнения които се надяваме, че ще са Ви наистина полезни.

Ако и Вие имате интересна идея, която смятате че е интересна и може да Ви от ползва, екипът ни с удоволствие ще опита да я имплементира. Винаги работим в интерес на потребителите си и всяко Ваше мнение е изключително важно за нас.

Етикети: #b-pay #transkart #plashtane #nazini-na-plashtane