Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Нови възможности в забързаното ежедневие

Нови възможности в забързаното ежедневие

Нови възможности в забързаното ежедневие

(Обновена: ) | Какво ново

Знаем колко е ценно времето за вас, особено в днешното динамично ежедневие. Всеки ден се замисляме с какво можем да сме Ви от помощ, как да направим денят Ви по-лесен, какво би Ви дало свобода да вършите наистина това, което обичате.

1logo-350px-transperant

Като част от стъпките, които предприемаме, за да улесним работата Ви, е внедряването на 2 нови метода на плащане. Те ще Ви дадат възможността да избирате от общо 15 начина на плащане, ще ви позволят бързо и лесно да подновявате услугите си или да заявите нова услуга в 3 през нощта, когато неочаквано Ви връхлети уникална идея за новия Ви уеб проект.

ТранскартС картите, издадени от Транскарт(ТФС) можете да заплащате услугите от ICN.Bg онлайн без такса.

Вашето плащане ще бъде заверено в реално време, а при всяко плащане на услуги и продукти предоставени от компанията, ще получите обратно 5% от сумата на Вашата поръчка, а при натрупани годишни обороти над 500 лева ще Ви възстановим 10%.

B-Pay B-Pay Ви дава възможност да заплатите бързо и лесно Вашата поръчка от почти всеки Банкомат в България. Процедурата за плащане чрез услугата е значително улеснена, като е необходимо да знае кода на ICN.Bg(60000) за B-Pay и уникалния си 10 цифрен номер на плащане, който получавате при направата на поръчка.

Внедряването на подобен тип услуги е само част от действията, които предприемаме, за да улесним работата Ви. Тепърва Ви очакват множество други допълнения които се надяваме, че ще са Ви наистина полезни.

Ако и Вие имате интересна идея, която смятате че е интересна и може да Ви от ползва, екипът ни с удоволствие ще опита да я имплементира. Винаги работим в интерес на потребителите си и всяко Ваше мнение е изключително важно за нас.

Етикети: #b-pay #transkart #plashtane #nazini-na-plashtane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе