Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Нови по-високи параметри на хостинг планове от ICN.Bg

Нови по-високи параметри на хостинг планове от ICN.Bg

Нови по-високи параметри на хостинг планове от ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

По-високи параметри на хостинг плановете. Защо?
Промените са важна част от развитието на всеки бизнес. Те може да са резултат от промени в условията на пазара, в потребителските нагласи, в реалностите на бизнеса, или от въвеждане на новости. При нас промените са плод на задълбочени проучания в потреблението на продуктите и услугите, които Ви предлагаме вече няколко години. Новото ни портфолио идва в резултат и на идеята ни да оптимизираме максимално разходите Ви и да повишим ефектнивността на услугите.

Промени в няколко насоки
Плановете за споделен Linux и Windows са със завишени параметри и са уеднаквени. Също така, броят на плановете за споделен Linux хостинг е оптимизиран.

Какви точно промени в хостинг плановете направихме
Решихме да завишим параметрите при плановете за Linux и Windows и да ги уеднаквим. Пространството сега е значително по-голямо. Освен това, знаем, че много от вас очакваха с нетърпение поредното увеличение на броя на addon домейните. При новите параметри броят им е увеличен с между 7 и 10 домейна към всеки хостинг план.

Също така, оптимизирахме броя на пакетите - подобни промени освобождават ценен ресурс, за да Ви предложим оптимални параметри.
- При Linux shared hosting решихме да премахнем плановете Ултима Про и Ексклузивен
- При Windows shared hosting - Ексклузивен

  • Разбира се, потребители, които използват вече не предлаганите планове, ще продължат да ги ползват безпроблемно.

И още...
Водени от желанието да направим използването на продуктите и услугите ни максимално лесно, с новия фейслифт Ви предлагаме и няколко екстри в системата за плащане. Ще забележите, че въвеждаме автоматично подновяване на услуги преди изтичането им, с което системата автоматично пуска заявка вместо вас.

В момента работим по още възможности, настройваме софтуера, добавяме свежи опции, сериозно обновяваме хардуера. Всичко това ще доведе до нови промени и много скоро ще Ви изненадаме приятно, за да бъдем винаги предпочитания хостинг партньор...

Благодарим на всички, които преди повече от месец ни дадоха ценни насоки за това какво искат да видят в обновените планове. Ще спазим обещанието си и много скоро ще видите и другите желани от вас опци и екстри. Също така, ще се радваме, ако споделите с нас мнението си за промените - какво мислите за новите планове, доволни ли сте от допълнителните параметри, или ни оставете препоръките си. Вашето мнение е безценно.

Етикети: #linus-spodelen-hosting #uindous #promeni-v-biznesa #hosting-planove #novi-parametri #zavisheni-parametri #spodelen-hosting #protsesorno-vreme #addon-domejni #linux-shared-hosting #hosting-plan #trafik #linuks

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе