Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Нови изключителни мерки за сървърна защита

Нови изключителни мерки за сървърна защита

Нови изключителни мерки за сървърна защита

(Обновена: ) | Какво ново

Все повече зачестяват съобщения, алармиращи за проблемите в онлайн сигурността на клиентските приложения. Нашите системни администратори всекидневно обединяват сили в борбата с уязвимостите в Интернет. Поради тази причина, екипът на ICN.Bg реши да пребори пробивите в сигурността с иновативно решение.

Време е да разкрием нашия подход за борба с този сериозен проблем. По предложение на нашия системен администратор Владимир Валериев открихме по-креативен подход за защита на вашите клиентски приложение. Ето го и него: ICN.bg организира конкурс за жива охрана на сървърите ни. След дълги и изморителни кастинги с множество кандидати от цялата страна, нашият сплотен екип спря тежкия си избор на каракачанката на име- *Хакер*.

Dog ServersЖивотното е породисто и въпреки подвеждащото си име е изключително лоялен пазач. Преминавайки през редица симулации и техническо обучение, Хакер показва преобладаващата за породата си, отбранителна реакция със силен тип нервна система и уравновесен характер. Със своето постоянство, Хакер се превърна в неизменен и верен помощник на екипа на ICN.Bg . Въпреки няколкото преки сблъсъка с Владимир Валериев относно най-надеждните практики в областта на осигуряване на максимална защита на приложенията, двамата администратори изградиха едно стабилно приятелство и работят ползотворно заедно вече половин година.

Хакер и Влади са приятели, но имат нужда от помощник, който да ги подкрепя в трудните моменти. Днес отново обявяваме конкурс за доброволци, достатъчно подготвени, с нужните квалификации и готовност за защита на сигурността, да станат част от сплотения екип на Влади и Хакер. Молим всеки заинтересуван и отговорен гражданин, който разпознава домашния си любимец (морско свинче, таралеж или тарантула) в по-горното описание, да не се колебае да се свърже с нас! Сигурността трябва да е приоритет за всички. Използвайте най-новите версии на вашите клиентски приложения и винаги може да разчитате на Friendly Geeks екипа на ICN.bg.

Етикети: #sarvar #onlajn-sigurnost #icn-bg #uyazvimosti-v-internet #zhiva-ohrana

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе