PHP 7.3 – с повишена производителност, за още по-бързи уеб проекти

Най-новата версия на най-използвания в Уеб скриптов език за създаване на динамични уебсайтове – PHP 7.3, вече е налична при СуперХостинг.БГ.

Във версиите досега 7.1 и 7.2, след версия 7.0 на PHP, бяха извършени много подобрения по езика, засягащи повишаване на производителността и сигурността на PHP приложенията.

И в новата версия 7.3 на PHP освен интересни подобрения и нови функционалности, продължава тенденцията за повишаване на производителността, като някои тестове и сравнения показват, че тази версия е по-бърза и производителна от предишната 7.2.

PHP 7.3 се поддържа на всички сървъри при СуперХостинг.БГ.

Подобрения и новости в PHP 7.3

Ето само част от новостите и подобренията:

WordPress и PHP 7.3

Новата версия на WordPress 5.1 е съвместима с PHP 7.3. Преди да активирате PHP 7.3 за Вашия WordPress сайт, проверете дали всички плъгини и темата имат поддръжка за PHP 7.3.

Активиране на PHP 7.3 с един клик в PHP Manager

В случай че използвате споделен хостинг или Managed VPS услуга, можете да активирате PHP 7.3 през контролния панел cPanel » PHP Manager by SuperHosting.

Съвет: Преди да превключите към PHP 7.3, можете да тествате работата на сайта и компонентите му с тази версия, като създадете тестово копие на сайта през cPanel. След като създадете работното копие на сайта, активирайте PHP 7.3 за него. Върху копието на сайта извършете проверка дали всичко функционира коректно с тази нова PHP версия. Ако активирате PHP 7.3 директно на реалния сайт и забележите, че някоя функционалност в него не работи коректно, винаги можете да превключите към предишна версия на PHP – през PHP Manager by SuperHosting в cPanel.

Мадлена Методиева
Мадлена Методиева
Меган е част от СуперМаркетинг екипа. Мисията ѝ е старателно да попълва е-библиотеката на СуперХостинг.БГ с полезни и помощни статии.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.