Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Нови cloud сървърни локации от ICN.Bg

Нови cloud сървърни локации от ICN.Bg

Нови cloud сървърни локации от ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Искате да използвате cloud сървър в Германия, САЩ или Австралия, но изборът на доставчик е предизвикателство. Как да бъдете сигурни в надеждността на хостинг компания, която се намира толкова далеч, не говори вашия език и е в съвсем различен часови пояс? С нас вече може да управлявате ресурси от над 50 дестинации по цял свят от един единствен панел. Всичко това е възможно благодарение на предстоящото разширяване на обхвата на Cloud услугите, предоставяни от ICN.Bg.

Вече повече от година ICN.Bg е част от OnApp Federation – най-големият публичен клауд в света и най-широко използваната платформа за управление на облачни технологии. За да станем част от федерацията, компанията ни премина множество тестове, с което доказа високото качество на оборудването и стандартите, които поддържа, за да достави най-добрата облачна услуга на българския пазар.

Като част от OnApp Federation, ICN.Bg съвсем скоро ще ви предложи нови и атрактивни cloud сървърни локации, за да отговори на нуждите на вашите смели проекти и идеи. Локациите които ще предложим са с доказано високо ниво на качество, проверени и отговарящи на всички стандарти на сертификационния център на OnApp. Всичко това гарантира, че всички cloud локации, които ще предлoжим, са с еквивалентнo качество и гарантирана производителност, а в допълнение ще бъдат съпроводени от 24/7 техническа поддръжка на български език.

Членството ни във федерацията ни дава възможност да провизираме cloud услуги за чуждестранни клиенти, но и да предложим на българския пазар атрактивни нови локации на cloud по целия свят. Към момента OnApp Federation разполага с над 55 cloud и 170 CDN локации в 113 града, които могат да бъдат достъпни за българския бизнес.

Помогнете ни да изберем подходящи cloud локации. Гласувайте за предпочитаната от вас физическа локация на cloud сървърно оборудване!

От какви предимства можете да се възползвате, използвайки новите облачни локации:

  • ще бъдете по-близо до вашите потребители;

  • използвате само проверени доставчици;

  • възползвате се от изключително мощно сървърно оборудване;

  • управлявате всички ваши виртуални машини през единен контролен панел;

  • заплащате една и съща цена за cloud, независимо от неговата локация.

Етикети: #cloud-locations #icn-bg-cloud #cloud-servers #onapp #cloud

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе