Новини и събития

е-Commerce 2024: 12 практически съвета, тенденции и статистики

Време е да се потопим в света на онлайн бизнеса. В статията ще представим 12 практически съветa и тенденции за тази година.

СуперГодината от „птичи поглед“ + празничен Giveaway

Обръщаме поглед назад, за да разберем какво сме свършили дотук – какво постигнахме, как се справихме и до какви изводи стигнахме.

Подаряваме 3 безплатни билета за Digital4StaraZagora

На 10 и 11 ноември ще бъдем част от Digital4StaraZagora. Даваме възможност на трима от Вас да грабнат билети за събитието.

СуперХостинг.БГ отбелязва 18-тата си годишнина със СуперИзненада

Октомври е нашият месец! Този, в който отбелязваме поредната година от създаването на СуперХостинг.БГ и формирането на най-отдадения екип, който познаваме.

Ето къде ще видите СуперХората до края на годината

Пътешествията ни продължават. До края на годината ще обиколим още градове, ще създадем нови контакти и ще разменим полезни знания.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.