Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > "НЕ" на новата цена на домейни .COM, .NET, .BIZ

"НЕ" на новата цена на домейни .COM, .NET, .BIZ

"НЕ" на новата цена на домейни .COM, .NET, .BIZ

(Обновена: ) | Какво ново

Както може би знаете, от 15 Януари 2012г., VeriSign Inc. завиши цената на най-разпространените домейн имена с разширения .COM, .NET, .BIZ.

Компанията, която е собственик на горепосочените домейни, изтъкна като причина за това повторно увеличение нарасналите разходи за поддръжка и нуждата от допълнителна инфраструктура за обслужването на зоните.
Първото повишение на цената бе през 2010г. (01.07), като само година след това анонсира вдигането на цените, което влезе в сила преди около 24 часа.

За да Ви изненадаме приятно, ние от ICN.Bg, направихме необходимото, за да задържим увеличаването на цените на домейн имената до 01.02.2012г. По този начин ще Ви позволим да подновите, трансферирате или регистрирате Вашите домейн имена към настоящата по-ниска цена. Разбира се, след изтичане на гратисния период, цената на домейните с разширения .com, .net, .biz няма да е значително увеличена и ще бъде съобразена с увеличението на цената на домейн имената от VeriSiаgn.

Етикети: #domain #net #com #biz #nova-tsena #domejni

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе