Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

(Обновена: ) | Какво ново

Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.

Състезанието, даващо възможност за творческа изява, събра есета на над 500 ученици и студенти от цялата страна и Европа за последните три години. Целта на конкурса е да насърчи интересите на младото поколение в областта, представяйки една конкурентна, но в същото време приятелска среда, в която участниците ще могат да сравнят знанията си по темите, които ги вълнуват. В конкурса могат да участват всички ученици и студенти в България, както и българи, обучаващи се в чужбина.

Темите, по които ще бъде писано тази година са:

За студенти – „Brexit – ново начало или началото на края“

За ученици – „Висшето образование – разход или инвестиция“

Срок за участие и изисквания за формата на есето:

Изпрати есето си в обем до 5 страници до 31.03.2017 г. на адрес essays_finance@ue-varna.bg

Важно условие е, че есетата трябва да са анонимни. Личните ви данни не трябва да присъстват във файла, който ще изпратите. Напишете вашето име, курс/клас, специалност и университет/училище като текст в имейла си. Есетата ще се оценяват анонимно от авторитетно жури, съставено от преподаватели от ИУ – Варна. Председател на журито е проф. Стефан Вачков – ръководител катедра „Финанси” на ИУ – Варна. Пълният регламент на конкурса можете да намерите тук.

За повече информация около събитието следете сайта на Клуб „Финанси“ и facebook страницата им.

ICN.Bg има удоволствието да подкрепи събитието за трета поредна година. Участниците могат да очакват награди от нас. Пожелаваме ви успех!

Етикети: #клуб-финанси #sastezanie #ese #икономика #uchenitsi #studenti #university

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе