Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Най-доброто от света на хостинг индустрията на WHD.global 2013

Най-доброто от света на хостинг индустрията на WHD.global 2013

Най-доброто от света на хостинг индустрията на WHD.global 2013

(Обновена: ) | Какво ново

WHD.global 2013 отново ни посреща с "Добре дошли"!

Щастливи сме да отразим най-горещите новини от света на хостинга директно от мястото на събитието.

Намираме се на едно от най-вълнуващите места в Европа - Europa-Park, разположен в триъгълника на границата на Франция, Германия и Швейцария. Със своите специални конферентни съоръжения, това място има страхотна възможност да настани най-голямото световно хостинг събитие и да съчетае в едно ползотворна работа на най-високо ниво и развлечение в една уникална обстановка.

Тази година заедно с повече от 4000 участници от цял свят и над 100 изложители и сме готови да обменим своите уникални идеи, да почерпим най-новото от най-ярките умове в индустрията. В комбинация с много забавления, социални контакти, срещи и комуникация на световно ниво, World Hosting Days е събитието, на което хората се опитват не само да продават своите продукти, а да разкажат и представят своите виждания за случващото се в широко отворени дискусии.

Следващите дни ни предстои да се срещнем с имена като Ditlev Bredahl (CEO, OnApp), Rafael Laguna (CEO, Open-Xchange) , Birger Steen (CEO, Parallels), Paul Morgan (Manager, HP Enterprise Group) и много други, от които ще разберем много за новото поколение облачни решения, ще се разходим отвъд границите на имейл кореспонденцията и ще влезем в сърцето на едно ново поколение хостинг.

Основното събитие WorldHostingDays се провежда всяка година в Германия от 2004 г. насам. С течение на времето тo се превърна в най-голямата и най-важната среща на международната индустрия хостинг. Направените проучвания посочват изключителен ръст на интерес към събитието. WHD 2012 отчита, че 86% от посетителите оценили качеството на събитието с отлична или много добра оценка, още 7% от тях смятат, че това е добро събитие. 82% заявяват, че те със сигурност ще участва отново през 2013. 55% са от ниво изпълнителен директор.

Радваме се, че за поредна година ние също сме част от това събитие и успяваме да почерпим вдъхновение, за да предложим на нашите потребители най-доброто от света на хостинг индустрията.

Етикети: #hosting #whd-global-2013 #oblachni-resheniya #world-hosting-days

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе