Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > MobCon Europe 2015 - събитието на което трябва да сте този уикенд

MobCon Europe 2015 - събитието на което трябва да сте този уикенд

MobCon Europe 2015 - събитието на което трябва да сте този уикенд

(Обновена: ) | Какво ново

ICN.Bg ви кани на еднодневната конференция на MobCon Europe, която ще се проведе за втора поредна година в София, България. Можете да заповядате на 5 Април от 9:00 часа в Интер Експо Център и да научите последните новости в разработването на мобилни приложения и технологии. Ние ще бъдем там, за да ви раздадем хостинг подаръци и да чуем креативните ви идеи за уникални мобилни приложения.

Основната насоченост на конференцията е към програмисти, които се занимават с разработка на мобилни приложения или такива, които искат да се научат как се правят такива. Освен за разработчици, Николай Любчев (Event Manager на MobCon България) споделя, че на база на миналогодишния опит ще присъстват и дизайнери, тестери и инвеститори.

Можете да посетите 20 лекции фокусирани върху мобилните технологии и програмирането за мобилни устройства, да се срещнете с десетки вдъхновени от мобилните технологии участници от цял свят и да обмените опит и идеи. Главните теми на лекциите са в областта на:

  • нов потребителски интерфейс и библиотеки в Android;

  • време на работа на Swift, съпоставено с Objective-C; надеждно съхранение на информация;

  • обратно инженерство в Android;

  • навлизане на виртуалната реалност в ежедневието;

  • използване на Azure за разработване на мобилни приложения;

  • разработване на приложения с HTML5 за Tizen;

  • писане на приложения за умни дронове;

  • различни видове тестване;

  • UX в мобилните разплащания и др.

Лекциите ще бъдат разделени в 4 потока: Програмиране, Технология, Enterprise и Монетизиране & UX.

Най-висшите умове в сферата на мобилното разработване в България и чужбина от Google, Ebay, PayPal, Sixt и Couchbase ще говорят за мобилните технологии. По време на конференцията ще се проведе състезание за най-добра идея за мобилно приложение ModDemo, което ще награди тримата участници с най-добри мобилни разработки с награди на стойност 20 000 лева.

За втора година ICN.bg подкрепя събитието, като ще награди двама участници с Raspberry Pi 2.

Второто издание на MobCom България конференция за програмисти ще предложи някои нови допълнения като работилница за мобилно програмиране и вълнуващо двудневно хакатон събитие. Ден преди официалната конференция ще се проведат 4 работилници с различни фокуси (iOS, Android, UX/UI и Mobile Web) , които ще бъдат насочени към хора, които нямат опит в мобилните технологии или искат да подобрят уменията си в мобилното програмиране/ разработване. На 4ти Април можете да посетите тези уъркшопи Mobile Development Workshop в офиса на MentorMate на бул. Александър Малинов 51 в София и да получите сертификат за минато обучение .

Ако и това не Ви стига, на 28 и 29 Март можете да участвате безплатно в MobCon HackatonТрите най-добри предложения от него ще участват директно в състезанието MobDemo. Организаторите за България смятат, че тази година броя на посетителите на конференцията ще достигне 600 човека, като в тях включват и участниците в уъркшопите и хакатона.

Етикети: #mobilno-prilozhenie #prilozheniya-za-mobilni-telefoni #konferentsiya #programirane #hosting #mobcon-bg #mobilni-tehnologii #sastezanie #mobcon

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе