Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Маркетинг в социалните мрежи

Маркетинг в социалните мрежи

Маркетинг в социалните мрежи

(Обновена: ) | Какво ново

За седми пореден път ICN.Bg подкрепя едно от най-значимите събития в областта на българския дигитален маркетинг - Social Me Workshop, който ще се проведе този петък, 24 февруари в София.

Подкрепата ни за семинара е резултат от нашето убеждение, че бизнесът трябва да се развива, популяризира и маркетира много внимателно. Сериозната зaявката на социалните мрежи за място в маркетинговия микс ни кара да заставаме зад инициативи, които предлагат експертна и качествена информация.

В комуникацията си с вас, ние сме водени от желанието да общуваме с приятелски тон, техническа компетентност на най-високо ниво, навреме с адекватно решение и най-вече - откровено. Специалистите, които ще участват в Social Me Workshop, ще дадат ценни инструменти за подобряване и отваряне на корпоративната комуникация. Сигурни сме, че все повече български фирми много скоро ще осъзнаят необходимостта да говоря , а не **на*** клиентите си. Знаем, че фирмите само могат да спечелят от откровеното общуване с клиента и че много могат да загубят, ако поканят потребителите в диалог, който не могат да поддържат. Вие ще кажете доколко добре се справяме ние...

В дискусионния панел на семинара ще се обсъдят темите маркетинг в социалните мрежи, PR техники и методи за популяризиране на услуги и продукти и корпоративен блог. Ще ни бъде интересно да чуем какво ще споделят изявените специалисти в областта на дигиталния маркетинг в България Ален Попович, Бисер Вълов, Деси Бошнакова и др. За нас като хостинг доставчик особено важна е добилата значителна актуалност тема за сигурността в интернет - лекция по темата ще изнесе Евгени Йорданов от SEOptimizacia. Любопитно ни е и как опитът на Владимир Каролев ще намери място в темата за тенденциите в социалнтие мрежи през 2012 г. С една дума - ще бъде семинар, който не искате да пропуснете.

Двама от нашите фенове ще присъстват на семинара безплатно - това са победитите от конкурса "Моят живот в социалните мрежи" - Елена Константинова и Надежда Михова. Очаквайте впечатления веднага след семинара и туитове през целия ден.

Елате да се запознаем, за пием кафе и поговорим за всичко, което ви интересува за ICN.Bg, новите ни продукти и услуги. До скоро.

Етикети: #sotsialni-mrezhi #marketing-v-sotsialnite-mrezhi #seminar #social-me-workshop #social-me #pr #digitalen-marketing

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе