Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Malware Detector by ICN.Bg - ефективна защита за по-сигурни сайтове

Malware Detector by ICN.Bg - ефективна защита за по-сигурни сайтове

Malware Detector by ICN.Bg - ефективна защита за по-сигурни сайтове

(Обновена: ) | Какво ново

Всички планове на уеб хостинг от ICN.Bg вече са с включена защита от malware скриптове, за да може вашите онлайн проекти да са напълно подсигурени. Разберете повече за новия инструмент Malware Detector в нашата статия!

Какво е Malware Detector?

Плъгинът Malware Detector е създаден от екипа на хостинг компания ICN.Bg и с негова помощ се ограничава зловредното действие на malware скриптовете, които ежедневно атакуват вашите приложения и услуги. Полезният инструмент се намира в cPanel контролния панел на вашия Споделен хостинг план и е напълно безплатна услуга за всички наши уеб хостинг планове.

Защо създадохме Malware Detector?

От ICN.Bg винаги се стремим да ви предоставим максимално добра и оптимизирана услуга, която да отговаря на съвременните технологични нужди и с чиято помощ вашите онлайн проекти са още по-ефективни и постигат по-големи резултати. Избрахме да добавим и malware защита към своите планове, за да можем да ви дадем още един слой сигурност, с който да гарантираме по-голяма сигурност на вашите уеб сайтове и приложения. За нас тази стъпка е част от дългосрочната ни стратегия да предоставим най-защитените и подсигурени хостинг услуги на пазара в страната и да отговорим на нарастващите онлайн заплахи.

Как ви защитава Malware Detector?

Инструментът защитава вашите критични бизнес системи, като предоставя ежедневно сканиране на файловете, които се съхраняват на вашия хостинг план. Прави активна проверка за malware (зловреден код) и слага под карантина заразените файлове.

Отделно Malware Detector сканира не само файлове, но и архиви. Така можете да сте сигурни, че дори вашата локална антивирусна програма на компютъра ви да не го е открила, то инструментът ще сканира качения от вас архив и файловете в него и ще спре скрития зловреден код.

В Malware Detector има вградени милиони дефиниции за вируси, с чиято помощ инструментът веднага идентифицира потенциалните заплахи.

Също така Malware Detector използва няколко бази данни за ъпдейтване на вирусни дефиниции, за да може да гарантира защита дори за новооткритите зловредни софтуери. Инструментът автоматично се ъпдейтва множество пъти всеки ден, за да се справи с най-новите атаки.

Как се отразява Malware Detector на вашите хостинг планове?

С помощта на Malware Detector вашите онлайн проекти са защитени от влиянието и последствията на зловредните кодове, които се разпространяват в Мрежата ежедневно. В същото време сканирането не влияе на скоростта на зареждане на вашите приложения и уебсайтове и не използва от хостинг ресурсите, с които разполагате във вашия хостинг план. Така гарантираме максимално добро представяне, още по-висока сигурност и производителност!

С уеб хостинг плановете от ICN.Bg получавате още повече сигурност!

Ние от хостинг компания ICN.Bg отделяме специално внимание на сигурността на нашите клиенти. През годините изградихме мощна инфраструктура, в която непрекъснато добавяме и ъпгрейдваме различни защитни механизми. Tехнологиите, които внедрихме са:

  • ActiveWAF Web Application Firewall by ICN.Bg – Защитна стена, която анализира и филтрира трафика към вашите уеб сайтове. Така ви защитава от опасни атаки на ниво приложение и предпазва нормалната работа на вашите хостинг акаунти.
  • Безплатен SSL сертификат – Само с няколко клика можете да активирате своя безплатен SSL сертификат от ICN.Bg. Можете да избирате между популярния сертификат Let’s Encrypt или да изберете AutoSSL сертификата, който се издава със съдействието на Comodo. И двата сертификата предоставят DV (domain validation) и се активират с няколко клика през нашия cPanel инструмент ActiveSSL.

  • Безплатна DDoS защита – Към всички уеб хостинг и WordPress планове на ICN.Bg има включена професионална DDoS защита. По този начин ние гарантираме, че нашите потребители няма да бъдат засегнати от пагубните последствия от една DDoS атака. Специализираното хардуерно оборудване Radware DefensePro е включено за вас 24/7 и филтрира злонамерения трафик, който цели да спре достъпа до вашите продукти и услуги.

  • 30 бр. бекъп с R1Soft – С помощта на технологията R1Soft предоставяме бекъп на вашите приложения и уеб сайтове до 30 дни назад във времето. Така дори да се настъпят непредвидени обстоятелства, вие можете да сте спокойни, че само с няколко клика, можете да възстановите работещо копие на системата и сайтовете ви да продължат да работят ефективно.
  • WordPress Management управление и защита – с помощта на безплатния инструмент, създаден от ICN.Bg, можете да менажирате своята WordPress инсталация, да я оптимизирате и защитавате по лесен и удобен начин. С помощта на полезните функционалности, които тя предлага, можете да извадите checklist с потенциални уязвимости, които могат да навредят на системата ви и да ги поправите.

Открийте инструмента Malware Detector във вашия Потребителски панел в ICN.Bg!

Етикети: #malware #hosting #хостинг #malware-detector #icnbg #wordpress-management #activecache #web-hosting #ssl #letsencrypt

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе