Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Любов и грижа за всяко дете

Любов и грижа за всяко дете

Любов и грижа за всяко дете

(Обновена: ) | Какво ново

На 15 май, в Международния ден на семейството, ние стартирахме съвместна кампания с фондация “За Нашите Деца”, в подкрепа на децата в нужда. Екипът на ICN.Bg силно вярва, че всяко дете заслужава любов, грижа и топлотата на семейния уют. Цял месец отделяхме по 5% от стойността на новоактивираните хостинг акаунти за една добра кауза.

detebg

Днес искаме да споделим с вас какво постигнахме и да ви въвлечем в тази кауза

От продажбите на хостинг в периода от 15 май до 15 юни, ние отделихме 5%, които ще предоставим на фондация "За Нашите Деца". Средствата, които успяхме да съберем, ще бъдат използвани за рехабилитация за един месец на 6 деца с увреждания. Даряваме тези средства с цялата си любов и искрено желание да помогнем и осигурим нужните грижи.

Нека помогнем заедно

Екипът на ICN.Bg силно вярва, че не е нужен повод, който да накара хората да са съпричастни. Не е нужен празник, който да ни подсети, че има деца, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Всички заедно, с обединени усилия и чисти сърца, можем да подкрепим децата в риск и да ги накараме да се усмихнат!

Ние приехме лично мисията на фондация "За Нашите Деца" и тя се превърна в наша неизменна кауза, която ще продължим да подкрепяме активно. Да помогнеш не е никак трудно!

Кампанията ни за отделяне на 5% от стоийността на новоактивираните хостинг услуги завърши, но не и нашата съпричастност към проблемите на децата в нужда. Ние ще продължим да помагаме, защото чувстваме себе си отговорни и съпричастни. Бъдете заедно с нас, в подкрепа на децата. Разберете как на www.dano.detebg.org, защото когато сме много и малкото е много, а за изоставените деца на България — понякога то е всичко!

Етикети: #podkrepa-na-detsa-v-nuzhda #detebg #novoaktivirani-hosting-akaunt #fondatsiya-za-nashite-detsa

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе