Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Конкурс „Моят живот в социалните мрежи“...

Конкурс „Моят живот в социалните мрежи“...

Конкурс „Моят живот в социалните мрежи“...

(Обновена: ) | Какво ново

Иска ли ти се да посетиш семинара Social Me Workshop 7? А искаш ли да бъдеш почетен гост и да си спечелиш безплатен пас за събитието от хостинг компания ICN.Bg?

Ако си от хората, които стават и лягат с Facebook, ако се отбелязваш при всяка възможност във Foursquare, ако туитовете ти са повече от работните ти часове на седмица – ти си нашият човек.

Сега имаш уникалната възможност да споделиш с всички твоя живот в социалните мрежи и така да спечелиш билет за семинара Social Me... Имаш точно 5 дни, за да се справиш с предизвикателството ни този път!

Какво се очаква от теб:

Да развихриш твореца в себе си и да измислиш най-оригиналното, смешно, забавно, изпъленено с хумор и неповторимо есе, стихотворение, импресия, разказ, хайку... или каквато друга писмена форма ти хрумне на тема „Моят живот в социалните мрежи“. За да вдигнем градуса, искаме от теб да се побереш в не повече от 200 думи.

Разкажи ни за уникалното си утро, когато, докато пиеш кафето си, погледът ти пробягва по нюз фийда... Сподели ни как Twitter те пленява, как Google+ е твоето мечтано виртуално място... развихри мисълта си!

Как можеш да станеш победител:

  1. Като напишеш есето / стихотворението / разказа и т.н и ни го пратиш по и-мейл до 18.30 ч. на 21 февруари 2012 г. на pr@icn.bg. Имейлът трябва да съдържа твой телефон и име.

  2. Като бъдеш толкова добър и дадеш всичко от себе си, за да впечатлиш желязното ни жури в състав: Ален Попович (Social Me), Деси Бошнакова (ROI Communications) и Юлиян Бориславов – мениджър на ICN.Bg.

Ние ще публикуваме творбите във Facebook, за да им се порадват всички. Ще дисквалифицираме участието ти, ако се окаже, че авторските права принадлежат на някой друг – нали, спазваме честната игра! ICN.Bg няма да заплаща възнаграждение за произведенията.

Бъди свеж, щур, весел и оригинален. Бъди себе си в социалните мрежи... Отваряй нов документ, няма време!

Етикети: #za-da-se-spravish-s-predizvikatelstvot #sega-imash-unikalnata-vazmozhnost-da-sp

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе