Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Конференция за бизнеса онлайн - едно добро начало за успешен бизнес в кибер пространството

Конференция за бизнеса онлайн - едно добро начало за успешен бизнес в кибер пространството

Конференция за бизнеса онлайн - едно добро начало за успешен бизнес в кибер пространството

(Обновена: ) | Какво ново

На 20 ноември ни очаква едно вълнуващо офлайн събитие, което е насочено към бизнеса онлайн и успешните практики за неговото изграждане. Online Progress конференцията, която ще се проведе за един ден в хотел Маринела, гр. София ще събере на едно място практикуващи специалисти и ентусиасти, които да обменят знания и умения в един страхотен формат с 3 отделни модула. От хостинг компания ICN.Bg имаме удоволствието да представим наш лектор, който ще говори за сайта като най-силното оръжие за успешни продажби онлайн. Повече за конференцията, нейните модули и нашето участите, можете да прочетете по-долу.

Използването на онлайн услуги се разпространи масово през последните няколко години. Защо това е така? Много е просто - защото е много по-лесно и удобно за всички потребители да намерят в интернет това, което им трябва и да го поръчат с минимални усилия. Спестяват си чакане по опашки, редене в пикови часове и предпразничната лудница, която скоро ни очаква. Според проучване на Центъра за изследване на продажбите на дребно дялът на онлайн продажбите в Европа се увеличава с всяка изминала година, като за 2014, той е бил 7.2% от всички продажби. Резултатите за 2015 още не са излязли, но от Центъра предвиждат пазарният дял на онлайн продажбите да е 8.4% от всички продажби за текущата година. В някои страни от Европа, пазарът на онлайн продажби е много по-развит от други. Великобритания е страната с най-голям пазарен дял на онлайн продажбите: цели 13, 5 %, а очакванията за 2015 са, че той ще достигне 15% от всички продажби.

Факт е, че бавно, но сигурно онлайн продажбите ще нараснат през идните години и ще дадат възможности на нови търговци да навлязат на пазара. Но знаем ли как да изградим един успешен онлайн бизнес? Запишете се за Online Progress конференцията, за да се запознаете с най-успешните практики в областта и да научите как да изгражда един успешен бизнес в кибер пространството.

Конференцията ще протече в 3 модула: „Добра комуникация = стабилен бизнес”, „Успешни практики от професионалисти” и „Стратегия и гаранция за повече продажби”. Добрата новина е, че модулите няма да вървят паралелно, а ще бъдат един след друг и всеки участник ще има възможността да се включи в тях.

Лекциите ще засягат темите за стабилната връзка в онлайн комуникацията, какво трябва да знаем за избора на изпълнител, важността на дизайна на сайта, изграждане на онлайн репутация, копирайтинг и други. Лекциите ще бъдат изцяло практически и ще бъдат съобразени с българския пазар. За кого е подходящо събитието? Няма ограничения в записването за него: всеки, който иска да се запознае с онлайн бизнес средата, представител е на онлайн бизнес или всеки, който иска да започне нов онлайн бизнес е добре дошъл.

julian-readyНашият управител Юлиян Бориславов също ще участва като лектор на събитието с лекцията: „Сайтът - най-силното оръжие за успешни продажби онлайн” и ще сподели своя опит като управител и основател на най-голямата хостинг компания в България ICN.Bg. Той казва за събитието, че е задължително да присъства всеки, който иска да разбере повече за онлайн продажбите и че винаги има какво ново да се научи.

Местата са ограничени! Можете да закупите билет за събитието през сайта на ONLINE PROGRESS

.

[728_успешните практики за бизнес онлайн]

Етикети: #lektsii #onlajn #konferentsiya #online-progress #kopirajting #biznes-sreda #dizajn #moduli #onlajn-biznes

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе