Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Колко е важно да бъдеш на почивка!

Колко е важно да бъдеш на почивка!

Колко е важно да бъдеш на почивка!

(Обновена: ) | Какво ново

Да работиш в ICN.Bg не значи само работа, денонощна работа, изтощителна работа... Има дни в годината, когато дружният ни екип се мята по коли и мотори и отпрашва към някоя интересна дестинация, за да сплотяваме колективния дух.

Всъшност, да работиш в хостинг компания ICN.Bg е страхотно удоволствие. А за да не престава никога да бъде такова, ние правим всичко възможно, за да си почиваме, но не размазани пред телевизора, ами отдадени на активна почивка и спорт. Страхотно ни радва това, че колегите ни винаги са във форма и правим всичко възможно да се чувстват комфортно, работейки за една хостинг компания. С една дума, стремим се да бъдем модерна компания и практикуваме идеите на Стийв Кайл за това колко важна е играта в работното ни ежеднение.

Използваме дните, в които сме по 24 часа на ден заедно, за да разрешим евентуални проблеми в работата си. И макар че ICN.Bg не е голяма административна структура, в която комуникацията лесно се чупи, използваме тиймбилдингите да си говорим.

Мързелуването не е част от тиймбилдинга. В нашата свежа компания всеки иска да допринесе по най-добрия начин за победата на отбора му, да помогне на съотборниците си в трудна ситуация, за да спечели купата.

Всеки тиймбилдинг се помни с много забавления - мерим мускули и умения за справяне в екип, шегуваме се и оцеляваме заедно. Супер е!

За да затвърждаваме и укрепваме екипния дух, въобще не чакаме радостта и наученото на тиймбилдинга да се забрави след цяла година в бездействие и упорита работа. Ежемесечно сплотяваме екипа с игри и съвместни задачки. Често правим обучения в офиса и извън него, защото колкото повече разнообразие има в работното ежеднение, толкова по-трудно то ще ти омръзне.

Освен това ежемесечно провеждаме и технически обучения за своите служители, което ни прави екип от конкурентни и отлично подготвени професионалисти.

"Ежемесечни срещи извън офиса, на които няма техническа трудност в хостинга"

И ако си мислите, че правим всичко това, за да зомбираме нашите служители и да ги накараме да мислят 24/7 за ICN.Bg, ще ви кажем, че нищо не ни прави по-щастливи от това да виждаме растящите семейства на колегите си, бъдещите майки в екипа ни, щастливите бащи и не по-малко щастливите, засега волни членове на екипа ни.

Етикети: #pochivka #tijmbilding #igri #rabota #splotyavane-na-kolektiva #sport

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе