Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Коледни подаръци

Коледни подаръци

Коледни подаръци

(Обновена: ) | Какво ново

Коледа наближава. По традиция и тази година ще облечем червения костюм, и ще Ви донесем безброй изненади. Започваме по-рано, за да можем да обиколим всички, които заслужават.

christmas

Тази година чувала сме напълнили с неограничен брой кодове за 35% отстъпка за хостинг и още толкова отстъпки от по 20% за VPS и Reseller пакети.

Ще Ви предоставим възможността да получите Вашите подаръци до края на годината (31.12.2012г.). Отстъпките са валидни, както за нови поръчки, така и за подновяване на услуги.

Като бонус подарък към нови поръчки ще Ви подарим код, с който активирате услуги през цялата 2012 година със солидна отстъпка.

Научете повече и вземете кодовете си от официалната ни страница.

Не забравяйте, че междувременно имаме още няколко изненади за вас.

Една от тях е новата cloud hosting платформа, която предложихме първи в България. Услугата въплъщава в себе изключителна гъвкавост, сигурност и производителност, а цената е повече от атрактивна.
Имате възможност да се уверите в ефективността на тази нова и иновативна услуга, като се възползвате от удвоен период(код 2xCloudP) или удвоени параметри(код 2xCloudR). Един от вас ще спечели iPad 2, с който лесно да управлява Cloud сървъра си.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе