Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Коледната приказка на ICN.Bg: Емоцията 2013 – какво постигнахме през годината

Коледната приказка на ICN.Bg: Емоцията 2013 – какво постигнахме през годината

(Обновена: ) | Какво ново

Декември месец в офиса започна с малко сняг, много зимно настроение и позитивни емоции! И докато в Австралия празнуваха първия ден на лятото, ние се подготвяхме за идващите празници с нова промоция като подарък за всички вас. И ако все още коледният дух не ви е завладял и не вярвате, че каквото си пожелаете на Бъдни вечер се сбъдва, ние ще ви разкажем нашата Коледна приказка!

В края на 2012 г. ние си пожелахме да можем винаги да ви изненадваме първи с нови услуги, най-търсените и иновативни продукти и винаги да отговаряме пълноценно на вашите изисквания и търсене. Горди сме с всичко постигнато през 2013, с труда който положихме и плодовете от него, които надхвърлиха и най-смелите ни мечти!

През 2013г. ние станахме най-голямата хостинг компания в България (по официални данни www.webhosting.info) - с над 33000 клиента, които ни се довериха и регистрираха над 42000 домейн имена, което ни прави горди и ни мотивира да даваме още повече от себе си, да се стараем и да се вслушваме във вашите желания и изисквания. Придобихме Hostsean.bg като част от внимателно планираната ни дългосрочна стратегия, целяща разширяване на дейността ни в страната и чужбина.

Преди 2 години пуснахме първи в България услугата cloud хостинг. И като новатори в областта на облачните услуги, тази година реализирахме първия частен cloud базиран на MS Azure Pack. Пухкавите облаци ни отведоха и в друга посока – Unified Communications услугите. И множество имейли като снежинки заваляха през cMailPro – обединено комуникационно решение за вашия бизнес.

cMailPro information picture

Softaculous logo picture

За да бъде един бизнес истински успешен, той трябва да бъде конкурентоспособен. Ние искрено вярваме в лоялната конкуренция, както и че човек трябва да се състезава на първо място със своите собствени постижения, които непрекъснато да надскача. И тъй като обичаме винаги първи да ви предлагаме най-интересните услуги, не изневерихме на себе си и пуснахме на българския пазар Cloudflare Railgun– за да бъде вашия сайт още по-бърз и по-достъпен за клиентите ви. Междувременно създадохме и няколко [нови и полезни инструменти за вас в потребителския ви акаунт], а също така предложихме на нашите потребители най-добрите скриптове, събрани на едно място - Softaculous auto installer.

Тази година подкрепихме състезания и събития, които излъчиха победители, които продължиха напред към международни изяви: NASA Space Apps Challenge 2013 и Startup weekend Varna. Подкрепихме най-голямата конференция за източна Европа за dev технологии DevReach 2013. Подкрепихме SQL Saturday, SocialMe Workshop, Национално състезание по компютърни мрежи, WEBLOZ - наионално състезание по уеб разработване.

Cart with ICN.Bg gifts

Лятото беше едно от най-динамичните до сега. Сърфирайки на лятната промо вълна ви предложихме атрактивна промоция, а с помощта на същата тази силна и освежаваща вълна направихме дълго пътуване в САЩ, където участвахме на HostingCon 2013 в Тексас, IBM Edge Conference в Лас Вегас, cPanel Conference в Ню Орлиънс. Имахме възможността да представим иновативната ни услуга cMailPro на международни компании, които се увериха в надеждността и качеството на този вид комуникационно решение. Услугата вече успешно се продава в много страни от 3 континента. Срещнахме се и с множество партньори и водещи фирми от бранша.

Julian Borislavov receiving reward for ICN.Bg

Есента започна с нови успехи – осъществихме най-големият деплоймънт на CISCO UCS оборудване за региона на Югоизточна Европа. Направихме го, за да можем да ви предоставим висококачествена услуга, базирана на най-съвременно, бързо и мощно оборудване от enterprise клас. Към момента ICN.Bg е единствената хостинг компания в България притежаваща оборудване от толкова висок клас.

Server rack

Отличени бяхме за проекта с наградата Business Acceleration за 2013 на CISCO. Наградата се връчи за успешно внедрената през 2013г. архитектура CISCO UCS за нуждите на клиенти, изискващи критични бизнес приложения, както и ресурсоемки приложения, доставени като облачни услуги. Това бе поредното признание за ICN.Bg за успеха, който постигна с осъществяването на този грандиозен проект.
Годината мина под знака на новото – нови услуги... и още нещо. Нова визия за сайта ни, заедно с подобрена функционалност, нов блог, много нови статии, нов офис, много нови колеги и клиенти ... и още нещо ново, което подготвяме цяла година за вас и което ще бъде пуснато в началото на 2014г.

Thank you letter from Our Children foundation

Влагайки множество усилия в работата си, ни останахме и социално отговорни, като се включихме отново в кампании на фондация „За Нашите Деца” с цялото си сърце и искрено желание да помогнем. Направихме Декември месец по-зелен с еко кампанията Зелена Колед@, в която участие взеха много компании от IT бранша.

Екипът ни не спираше да комуникира с всички вас и да ви дава отлично обслужване, помощ и Friendly Geeks съвети. Нашата награда бяха вашите искрени думи и отзиви, като: "Любимото ни е да тормозим екипа от поддръжката в 4 сутринта. Обаче държат, много са яки. А Таня от "Продажби" тормози нас. Обаче и ние държим, купуваме яко". - цитат от клиентски мейл.

ICN.Bg Team Picture

Благодарим ви за прекрасната година, за съвместната работа и предизвикателствата, които ни отправихте! В края на годината си пожелаваме малко нескромно все така да има с какво да се похвалим, а вие да изисквате още повече и повече от нас, защото това ни прави по-добри. Коледното ХОСТроение малко по малко обзема целия офис и всички нас. А идващите празници носят много емоции, подаръци и уют.

А какво ще хостнете вие под вашата Коледна Елх@?

Етикети: #friendlygeeks #cloudflare-railgun #cisco #hostsean-bg #ms-azure #nasa-space-apps-challenge #hosting-uslugi #cisco-award #startup-weekend #naj-golyamata-hosting-kompaniya #auto-installer #hostingcon-2013 #sql-saturday #hosting #cloud-hosting #klienti #business-acceleration-award #promotsiya #unified-communications #domejn-imena #cmailpro #softaculous

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе