Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Какво постигнахме за вас през 2015г.

Какво постигнахме за вас през 2015г.

(Обновена: ) | Какво ново

Празниците вече чукат на вратата, годината е към своя край и всеки обръща поглед назад към отминалите моменти, постигнатите цели и сбъднатите мечти. Как изглеждаше 2015г. за екипа на ICN.Bg? Какво постигнахме през годината и защо го направихме? Вижте тази статия, в която в няколко реда ще съберем всички най-важно от отминалата година. Успехи, постижения и нови предизвикателства. А също: Какво ще променим, за да подобрим услугите си през 2016г!

new-Hosting-plans-blog-300-262Повишихме параметрите на хостинг плановете

За всички клиенти на споделен хостинг 2015г. донесе по-високи параметри на хостинг плановете, повече сигурност и стабилност. Повишихме дисковото пространство, процесорното време, предоставихме ви 30 дневен бекъп и по-висока гаранция за сигурност. Същевременно запазихме цените на хостинг плановете без промяна.

Добавихме SSD дискове към най-търсената услуга - cloud хостинг

По този начин ви дадохме:

  • до 20 пъти повече IOPS;
  • до 12 пъти по-бърза скорост за писане и четене по дисковите масиви;
  • максимална производителност на сториджа, която не се променя във времето;
  • SSD за вашите интензивни дискови операции (например: sql).

onapp-federation-infographic-title-300-262Станахме част от OnApp Federation

Благодарение на високата производителност на cloud услугите ни и постоянното качество на услугата, ICN.Bg стана част от OnApp Federation - най-големият публичен клауд в света. Достъп до OnApp Federation означава, че бизнесът на национално ниво ще може посредством ICN.Bg да хоства своите онлайн решения, BI, CRM, SaaS и PaaS, възползвайки се от глобалния пазар на клауд, ниска латентност, висока производителност и най-важното – 24/7 професионална поддръжка на своя език.

ddos-protection-blogИнтегрирахме enterprise оборудване за DDoS защита

За всички наши клиенти, чийто бизнес не може да си позволи да има downtime и които са обект на DDoS атака, интегрирахме изключително висок клас оборудване за защита от DDoS атаки. Специализираният хардуер Radware Defense Pro съчетава в себе си адаптивна повeденческо-анализираща технология с високо производителен специализиран хардуер. Усъвършенстваната технология използва концепция за предпазване от атаки на два пласта – мрежово ниво и ниво приложение.

Пуснахме Docker хостинг

homepage-docker-logoБезспорно едно постижение обра овациите както на ИТ средите, така и на не толкова deep technical хората и беше широко отразено в медиите. ICN.Bg се превърна в първата българска компания, предлагаща иновaтивната Docker технология. Същевременно с това станахме и втората компания в света след ИТ гиганта Google предлагаща управляем от Kubernetes Docker хостинг. Благодарим искрено за общественото признание в медиите и за огромния интерес от страна на стотици програмисти. За нас беше особена чест да представим технологията и на първата PHP конференция в България.

Организирахме уебинари

Във връзка с новата Docker технология проведохме няколко отворени работилници в офиса ни], както и уебинар по темата. Представихме както техническата страна на docker, така и бизнес предимствата, които новата технология ви дава. Поставихме и традицията на онлайн уебинарите. Ще продължим с тях и през 2016г. като на вас оставяме да ни подскажете какви теми очаквате да разискваме!

cpanel-universityСъздадохме втори Support Center за техническа поддръжка в гр. Монтана

По този начин подсигурихме redundancy на вътрешните процеси и тяхната непрекъсваемост. Екипът в Монтана работи от начало на годината и вече се доказа като изключително мотивиран, деен и успешен. Всички колеги са cPanel сертифицирани, за да ви предоставят максимално добро и квалифицирано обслужване.

untitled (1)Обновихме изцяло мрежовото оборудване в дата центъра ни

Преди 8 месеца, мрежовото оборудване в нашия Tier 3 дата център беше изцяло подменено с по-висок клас мрежови компоненти. Подмяна беше извършена на абсолютно всеки компонент на оборудването. Причината за обновлението дойде от нарастващите нужди на нашите клиенти и развитието на интернет услугите, както и желанието ни да бъдем в крак с последните иновации в технологиите.

Зарадвахме ви с нова тема за cPanel и cMailPro

С новата си визия, изцяло разработена от нас, cPanel ви предизвиква смело да се гмурнете във функционалностите му. Какво можете да очаквате:

cPanel-new-theme-300-262

  • подобрен външен вид на контролния панел;
  • напълно responsive дизайн;
  • по-голяма работна площ, за да виждате всички необходими функционалности;
  • Docker hosting и cMailPro интегрирани в cPanel, за по-лесно управление;
  • множество изненади и нови функционалности, интегрирани в cPanel през следващите 6-9 месеца.

И за финал: Публикувахме над 130 статии в блога, обработихме хиляди запитвания, радвахме ви с атрактивни промоции и давахме всичко от себе си, защото за нас всеки ден е удоволствие и забавление. Обещаваме и през 2016г. да продължаваме да бъдем най-технологичната хостинг компания в България. Приготвили сме ви много изненади, подобрения на услугите, промоции и хубави моменти.

Етикети: #docker #ddos-zashtita #hosting-promotsiya #hosting #ddos #cpanel #icn-bg #cloud #ssd #onapp #2015 #hosting-plan #support #onapp-federation #uebinar

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе