Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Какво постигна ICN.Bg през 2014 г.

Какво постигна ICN.Bg през 2014 г.

Какво постигна ICN.Bg през 2014 г.

(Обновена: ) | Какво ново

Емоции, постигнати цели и много успехи – ето така премина 2014 г. за екипа на ICN.Bg. Това бе годината, в която станахме на 10 години. Когато започнахме бяхме млади, луди и смели, не се страхувахме да рискуваме, защото вярвахме в иновативността и добрата услуга. И така вече 10 г.! В края на 2014г. обръщаме поглед назад, за да си припомним хубавите моменти и успехите и да ви загатнем какво ни очаква през новата 2015г.

blog-image-icn-noc-cpanel

Макар януари да беше студен и снеговит, наградите заваляха още от самото начало на годината и стоплиха сърцата ни. Получихме признание от cPanel - най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти. Влязохме в топ 6 на cPanel за надежден и качествен хостинг доставчик в света.

blog-image-icann-gtld

Благодарение на неуморния ни труд и стремежа ни към съвършенство, България стана една от 12-те точки в света, поддържащи инфраструктурата на новите gTld домейни. ICN.Bg успя да покрие стриктните изисквания на световния регулатор ICANN с перфектно издържаната си инфраструктура и високото ниво на сигурност. Така се наредихме редом до световните IT гиганти VeriSign, Afilias, Key-Systems.

blog-image-ssd-hdd

Но сякаш ни липсваше още нещо... или по-скоро ни се искаше да сме по-бързи от всякога! В началото на 2014г. ICN.Bg приключи процеса на поетапно обновяване на сървърните шасита, обезпечаващи услугата Споделен хостинг. Повишихме значително изчислителната мощ, залагайки на допълнителни SSD дискови масиви, които да ускорят продуктивността на вашите уеб приложения и бази данни.

През 2014г. стартирахме и една от най-интересните си инициативи - ICN-University курсове по системна администрация, lifestyle sys admin обучения и workshop-ове, които ще дадат на всеки желаещ един успешен старт на кариерата като системен администратор. Виновникът беше Боби – нашият главен системен администратор. Записаха се млади, амбициозни хора с желание да се развиват в света на системната администрация. Те придобиха знания в областта на Unix базирани ОС, Линукс администрация, управление на Cloud и софтуерен мениджмънт.

Certified Management System 2008

Март месец беше един от най-значимите - тогава се сдобихме с международен сертификат за контрол на качеството ISO9001:2008. Получихме заслужено признание, което потвърждава способността ни да предоставяме хостинг услуга в съответствие с изискванията на нашите клиенти и международните стандарти.

Благодарение на нашия know-how и експертиза, бяхме избрани да обезпечим технически и проекти от общонационално значение. ICN.BG подсигури видео стрийма за пресконференцията на Eвроизбори 2014.

ICN news for 2014

През годината пътувахме много, за да сме в крак с технологичните новости и да сключим партньорства, с които да ви предоставим още по-добра услуга. Посетихме международни конференции като Word Hosting Days.

Подкрепихме и множество събития и инициативи - NASA Space Apps Challenge, Националното състезание по уеб разработване WEBLOZ 2014, Десето национално състезание по компютърни мрежи 2014 г., StartUp Weekend Varna, 9 Academy, Национален есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов" и др. Продължихме да развиваме и инициативата BgSchool, която има за цел да насърчи българското образование.

cPanel University Blog

Постижения имаше не само за компанията като цялf, а и за нашите Friendly Geek колеги. Всеки наш FriendlyGeek вече е сертифициран от cPanel University. Горди и щастливи от постиженията на нашите колеги, ние от ICN.Bg гарантираме висок стандарт и най-добро обслужване на клиентите ни. И това не беше всичко....

Нашите Friendly Geeks колеги продължиха да подготвят интересни теми за вас. В блога ви дадохме отговор на въпроси като: „Защо сайта ми работи бавно“, „Може ли Black Friday да се превърне в черен ден за вашия уеб сайт“, "VOIP/PBX телефония – атрактивна ли е тя за бизнеса“ и още много други отговори.

cMailPro with cPanel integration logo

Годината беше изключително успешна и за най-новата ни услуга - cMailPro - Unified Communications Solution. Стотици потребители вече откриха ползите на обединените комуникации, а ние от своя страна им предложихме ексклузивна сигурност и телефония, интегрирана в услугата.

И защото ICN.Bg цени своите лоялни клиенти ви зарадвахме с множество промоции. Благодарим ви, че се доверихте на най-голямата хостинг компания в България – ICN.Bg!

В края на годината ще загатнем за най-новото и уникално оборудване, с която се сдобихме. ICN.Bg e горд собственик на ново мрежово оборудване. Подсигуряваме свързаността си посредством няколко независими връзки по 10GBPS към група от доставчици на свързаност - Interoute, Telehouse, Level 3. Към момента сме осигурили възможност за поддържане на четворно над използваемия към момента трафик. Всички трасета са напълно резервирани, както и оборудването. Повече за новото ни оборудване ще ви представим съвсем скоро, а внедряването му е част от дългосрочната ни стратегия за предоставяне на клиентите ни най-качественото и мощно сървърно оборудване. Мрежовото оборудване е следващата стъпка след големия деплоймънт на CISCO UCS оборудване, за което спечелихме наградата CISCO Business Acceleration през 2013г.

Етикети: #startup-weekend-varna #bgschool #nasa-space-apps-challenge #webloz-2014 #icn-university #hostingcon-2014 #ssd-diskove #ssd-masivi #svarzanost #9academy #world-hosting-days #cisco-ucs #cpanel-university #gtld #cpanel #icn-bg #mrezhovo-oborudvane #iso-90012008

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе