Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Как премина 2018-та година за ICN.Bg

Как премина 2018-та година за ICN.Bg

Как премина 2018-та година за ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Ето, че и още една година измина съвсем неусетно, а за нас останаха много поводи за гордост, успехи, както и доволни клиенти и партньори. И през тази година продължихме да създаваме нови проекти, да подкрепяме вашия бизнес и да подобряваме своите услуги.

Най-важното за ICN.Bg и клиентите ни през 2018-та година

Новият ни потребителски портал

My.icn.bg не само изглежда по различен начин, но вече има много повече функционалности и инструменти за управление на потребителския ви профил. През 2018-та година нашият екип успя да внедри билинг софтуера Billia, който дава на клиентите много повече контрол при работата с техните услуги, данни и акаунти. Billia се грижи за автоматизация на процеса при покупка на услуги от ICN.Bg, като подобрява комуникацията ни с клиенти и намалява времето за поръчка и обработка на вашите заявки. Софтуерът вече е добре познат на няколко международни технологични компании, които управляват своите услуги и клиентски профили именно благодарение на решението, разработено от компанията ApiHawk.

Billia

ICN.Bg Sitebuilder

Да, най-запомнящото се събитие през лято 2018 определено бе Световното по футбол. Но ние имахме и други поводи за вълнение, тъй като именно през лятото стартирахме новата си услуга – ICN.Bg Sitebuilder. Тя позволява на всеки да създаде собствен уеб сайт без да се изискват умения за писане на код, оформление на дизайна или пък оптимизация на сайта за търсачки. Благодарение на ICN.Bg Sitebuilder клиентите ни могат да създадат сайта си, както и да получат надежден хостинг и домейн за него на едно място.

ICN.Bg с награда за ИТ проект на годината

В началото на 2018-та година получихме и голямо признание за усилията, които полагаме в сферата на онлайн сигурността. Приложението ни ActiveAuth спечели първа награда в категорията „Телекомуникационни и комунални услуги“ на тазгодишното издание на конкурса „ИТ проект на годината“, организиран от ICT Media. ICN.Bg заслужи наградата след успешното внедряване на ActiveAuth в системите на Националния телеком на Шри Ланка. Приложението е изцяло разработено от екипа на ICN.Bg и защитава потребителските акаунти и профили в различни системи от пробив, използвайки двустъпкова биометрична верификация на потребителя.

Безплатна DDoS защита за всички клиенти на Споделен хостинг в ICN.Bg

И след като стана дума за защита, не можем да пропуснем и факта, че DDoS защитата вече е напълно безплатна за всички клиенти на Споделен хостинг в ICN.Bg! За нас е приоритет онлайн бизнесът ви да е предпазен от най-масовите заплахи и злонамерени атаки в Интернет и затова смятаме, че DDoS защитата е напълно задължителен елемент от всеки един споделен хостинг план.

Безплатен SSL сертификат за всички клиенти на ICN.Bg

Това е още една стъпка, която предприехме, за да направим вашия уеб сайт по-защитено и сигурно място за вашите потребители. SSL сертификатът ще защити връзката между потребителя и сървъра и ще криптира преноса на данни. По този начин информация като имена, адрес, ЕГН и данни от кредитни и дебитни карти, които посетителите оставят в сайта, ще бъдат напълно защитени от кражба и злоупотреби. Не по-малко важно е и наличието на SSL сертификат на сайта ви за Google, защото търсачката вече използва това като фактор за класиране на резултатите при търсене. Благодарение на технологията AutoSSL ICN.Bg може безплатно да издаде SSL сертификат на всички свои клиенти на Споделен хостинг.

Подготовка за GDPR

Няма как да подминем и събитието, което промени начина на работа на почти всеки бизнес, който познавате. ICN.Bg бе сред първите ИТ компании, които успяха да организират и подготвят работния си процес, така че той да отговаря на всички изисквания на новия закон за защита на личните данни. Така успяхме да дадем още една гаранция, че информацията на нашите клиенти и партньори бива добре обработвана и съхранявана.

Уебинарите ни

И през тази година организирахме полезни уебинари, с които да помогнем на вашия онлайн бизнес да се развива. В тях ви разказахме защо Cloud е подходяща технология за малкия и среден бизнес, какви ползи можете да извлечете от професионалното имейл решение cMailPro и как да подготвите бизнеса си преди влизането в сила на GDPR.

Събития

Продължихме да заставаме зад най-значимите ИТ събития в България, по време на които се забавлявахме заедно с вас, раздадохме награди на всички участници и заедно научихме нови интересни факти от света на технологиите. В инициативи като DigitalKidZ, Bgschool.Bg, HackVratsa, CodeWeek Vratsa и Apps@НПМГ подкрепяме талантливите български деца, а по време на събития като WordCamp Sofia участваме като един от основните спонсори.

wordcamp

Мениджър за един ден в ICN.Bg

За първа година взехме участие в инициативата на JA Bulgaria „Мениджър за един ден“. 7 участници заеха позициите на маркетинг мениджър, търговски директор, технически директор, арт директор и програмист в нашата компания. Те проследиха отблизо как екипът ни работи усилено, как създава услуга по бърз и надежден хостинг на световно ниво и как се забавлява.

manager

Невероятна техническа поддръжка и през 2018-та година

 • 54042 входящи обаждания от клиенти
 • 91522 отговорени и разрешени тикета
 • 4,96 / 5 средна оценка от клиенти за времето за разрешаване на конкретния казус
 • 4,98 / 5 средна оценка от клиенти за нивото на изчерпателност на получения отговор
 • 4,94 / 5 средна оценка от клиенти за обща удовлетвореност от използваната услуга
 • 4,93 / 5 средна оценка от клиенти за показана компетентност при разрешаване на казуса
 • 1741 коментара с похвали и благодарности от клиенти за добре свършената работа

Числата казват достатъчно! Поздравяваме колегите за блестящата работа и си пожелаваме още повече доволни клиенти и позитивна обратна връзка. Малкият брой на тикетите и казусите, които клиентите ни изпращат, означава, че екипът ни си върши работата чудесно!

support

Време и за забавление

Работихме много, но винаги намирахме и време за забавления. Дали това се случваше в офиса на ICN.Bg, по време на team building 2018 или на друго място, за нас нямаше значение, защото бяхме заедно – екипът на ICN.Bg Dream team! Няма как да забравим традиционните Sushi days, Burger партитата на терасата и състезанията в залата ни за игри. А колко плодове сме изяли едва ли ще можем да измерим, тъй като в офиса ни винаги е пълно със свежи такива.

icn-teambuilding

Равносметката: Една година, изпълнена с много трудности, много задачи и много работа. Но резултатите показват, че напълно си е заслужавало!

Какво ни предстои през 2019-та?

Повдигаме завесата и за всичко това, което плануваме за догодина. Разбира се, ще продължим да се развиваме и да гарантираме сигурна онлайн среда за вашия бизнес. Най-новите и надеждни технологии отново ще бъдат част от нашите хостинг услуги, за да бъде уеб сайтът ви защитен и оптимизиран и да гарантира сигурност за вашите потребители.

 • Ще предоставим нови възможности и инструменти за защита от атаки към сайтове на нашите клиенти
 • Нови cMailPro функционалности, като контролиран Backup архив и допълнителни защити за сигурност
 • Поддръжка на нови технологии в споделения хостинг
 • Изцяло нова Мониторинг система, достъпна за всички клиенти на Managed услуги в ICN.Bg
 • Подобрения в WordPress инструментите, най-вече насочени към разработчиците и уеб дизайнерските студиа, разполагащи множество WordPress сайтове на споделен хостинг

И, разбира се, още много функционалности и нови инструменти, за които ще ви информираме съвсем скоро!

Етикети: #hosting #icnbg-2018 #хостинг #2018 #review-2018 #support #icnbg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе