Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg с ISO 27001:2013 за информационна сигурност

ICN.Bg с ISO 27001:2013 за информационна сигурност

ICN.Bg с ISO 27001:2013 за информационна сигурност

(Обновена: ) | Какво ново

Ние винаги сме поставяли сигурността на първо място, особено когато говорим за кибер престъпления и атаки. Като администратор на лични данни, винаги се грижим с внимание за предоставената ни от вас информация и непрекъснато усъвършенстваме методите си за обработка и съхранение на чувствителни данни в компанията. Ето защо за нас бе естествена и логична стъпка сертифицирането ни по ISO 27001:2013.

ISO27001

ISO 27001:2013 е международен стандарт за информационна сигурност. Той поставя изисквания към Системите за управление на сигурността на информацията (ISMS). Дава указания за управление и повишаване на сигурността на данните - създаване, внедряване, поддържане и непрекъснато подобряване на системата за управление на информационната сигурност в организацията. Включва и изисквания за оценка на риска за информационната сигурност, съобразени с нуждите на организацията.

Ние често говорим за сигурност на данните и даваме съвети за това как да се предпазите в интернет пространството. Не случайно за нас това е фикс идея, която сме развили спрямо най-новите световни тенденции и с помощта на наши вътрешни иновационни методи за защита.

Стремим се непрекъснато да повишаваме качеството на предлаганите от нас услуги, като един от най-важните фокуси за нас е защитата на потребителите ни и повишаване на тяхното доверие в нас.

  • След вземането на сертификат ISO 9001:2015, сега се сертифицирахме и по ISO 27001:2013, за да ви гарантираме не само високо качество на обслужване, но и сигурност.

  • Единствени в България внедрихме уникалното RadwareDefense Pro оборудване за защита на сайтовете от DDoS атаки.

  • Разработихме персонализиран Web application Firewall.

  • създадохме ActiveAuth приложението за двустъпкова верификация на формите за вход.

  • Непрекъснато интегрираме последните световни иновации и технологии, които са насочени към повишаване на сигурността и защитата.

Всичко това направихме за вас, защото вярваме, че сигурността е на първо място.

През 2017г. вече можем да се похвалим и с изцяло новия ни дата център, който предлага Disaster recovery решения на отдалечена инфраструктура, работеща спрямо последните тенденции в сферата на кибер защитата и международните стандарти за надеждно съхранение и резервираност на данните.

За нас ISO 27001 е поредната стъпка в създаването на една сигурна бизнес среда, която дава увереност на вас, нашите клиенти, че информацията, която съхранявате при нас, е защитена. Можете да сте сигурни, че ние се грижим с внимание за личните ви данни, чувствителна и кредитна информация и че в бъдеще ще продължим да интегрираме винаги най-новите методи и технологии за повишаване на сигурността на нашите услуги.

Етикети: #сигурност #защита #data-security #iso #iso-27001 #disaster-recovery #ssl #activeauth #ddos #radwaredefense #лични-данни

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе