Home > ICN.Bg Блог > Какво ново > Искаш ли да отидеш на iСеминар 2013?

Искаш ли да отидеш на iСеминар 2013?

Искаш ли да отидеш на iСеминар 2013?

Онлайн присъствието е задължителна част от маркетинг микса и рекламната стратегия на всеки бизнес. Интернет е мястото, където можете да популяризирате дейността си, да осъществите контакт с вашите потенциални клиенти, да постигнете разпознаваемост на бранда. Онлайн рекламата е мощно средство за комуникация и позволява да достигнете до многократно повече потребители, отколкото ако се придържате само към традиционните методи на печатна реклама.

На 25 април ICN.Bg ще подкрепи осмият iСеминар организиран от Семинари БГ и Maxinet Академия. Тема на семинара са социалните мрежи, интегрираното управление на онлайн рекламни кампании посредством landing page техники и link building практики. По време на семинара ще разберете и кои са най-ефективните методи за измерване на успеваемостта на една онлайн реклама.

Като спонсор на iСеминар ние подаряваме пропуск за събитието на този от вас, който има най-голямо желание да доразвие своите способности в областта на онлайн рекламата.

Как да спечелите пропуска?

Отговорете на въпроса: Кои са първите 3 стъпки, които всеки новостартиращ сайт трябва да предприеме, за да се класира максимално напред в Google?

На 24.04. в 13ч. ще обявим победителят – човекът с най-пълен и точен отговор. Кой ще присъства на семинара ще избере Калин Каракехайов, който е един от лекторите на семинара. Победителят ще бъде обявен в нашия блог и на Facebook страницата ни!

Етикети: #sotsialni-mrezhi #uspevaemostta-na-edna-onlajn-reklama #seminar #onlajn-reklamni-kampanii #konferentsiya #seo #mrezhi