Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Искаш ли да отидеш на iСеминар 2013?

Искаш ли да отидеш на iСеминар 2013?

Искаш ли да отидеш на iСеминар 2013?

(Обновена: ) | Какво ново

Онлайн присъствието е задължителна част от маркетинг микса и рекламната стратегия на всеки бизнес. Интернет е мястото, където можете да популяризирате дейността си, да осъществите контакт с вашите потенциални клиенти, да постигнете разпознаваемост на бранда. Онлайн рекламата е мощно средство за комуникация и позволява да достигнете до многократно повече потребители, отколкото ако се придържате само към традиционните методи на печатна реклама.

SEO

На 25 април хостинг компания ICN.Bg ще подкрепи осмият iСеминар организиран от Семинари БГ и Maxinet Академия. Тема на семинара са социалните мрежи, интегрираното управление на онлайн рекламни кампании посредством landing page техники и link building практики. По време на семинара ще разберете и кои са най-ефективните методи за измерване на успеваемостта на една онлайн реклама.

Като спонсор на iСеминар ние подаряваме пропуск за събитието на този от вас, който има най-голямо желание да доразвие своите способности в областта на онлайн рекламата.

Как да спечелите пропуска?

Отговорете на въпроса: Кои са първите 3 стъпки, които всеки новостартиращ сайт трябва да предприеме, за да се класира максимално напред в Google?

На 24.04. в 13ч. ще обявим победителят – човекът с най-пълен и точен отговор. Кой ще присъства на семинара ще избере Калин Каракехайов, който е един от лекторите на семинара. Победителят ще бъде обявен в нашия блог и на Facebook страницата ни!

Етикети: #sotsialni-mrezhi #uspevaemostta-na-edna-onlajn-reklama #seminar #onlajn-reklamni-kampanii #konferentsiya #seo #mrezhi

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе