Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

(Обновена: ) | Какво ново

Знаете ли че, cPanel e най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти? 88% от всички клиенти, които използват cPanel, твърдят че той е повлиял позитивно на техния бизнес. А за да ви улесним максимално в работата с вашия хостинг, ние ви даваме безплатно cPanel към всеки план на споделен хостинг!

ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г., което ви прредоставя екслузивни ползи и още повече екстри! През месец Януари, ICN.Bg e в топ 6 на препоръчани, надеждни и качествени хостинг доставчици от cPanel.

Признанието, което получаваме ни поставя редом до най-големите хостинг компании в световен мащаб. Радваме се, че можем да ви предоставим качество и иновативни продукти, които сa характерни за едни от най-големите компании в света!

Използвайки cPanel като основен панел за управление още от самото създаване на ICN.Bg, ние добре познаваме неговите специфики и тънкости. Благодарение на придобитите през годините познания, успешно разработваме полезни модули, както и интегрираме допълнителни услуги в cPanel. Най-новото, с което ще ви зарадваме е:

  • Newsletter модул в cPanel – предоставя възможност на потребителите на услугата споделен хостинг да изпращат определен брой търговски или промоционални съобщения тип newsletters от техния хостинг панел.

- cMailPro – единно комуникационно решение напълно интегрирано в cPanel, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, задачи, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи, мобилна синхорнизация. Иновативната услуга е разработена от ICN.Bg и се предлага за първи път в България!

Част от партньорството ни със cPanel е и програмата cPanel University, в която участие взе FriendlyGeeks часта на екипа ни, а именно отдел Техническа поддръжка. Това с което най-много се гордеем е сертифицирането им от cPanel University, което ни дава право да наречем себе си експерти в областта. Представяме ви и първите колеги, които успешно получиха cPanel University акредитация:

cpanel-university

Борислав Бориславов – главен системен администратор с над 10 години опит в областта на сървърната администрация и управлениe.

Владимир Валериев – системен администратор от над 5 години в ICN.Bg. Участва в създаването на едни от най-иновативните услуги на ICN.Bg

Георги Георгиев – системен администратор. Младата надежда на ICN.Bg с огромни умения в областта на Linux администрацията и дистрибуцията.

Росен Караманов – специалист Техническа поддръжка. Главният виновник за създаването на всички полезни Friendly Geeks клипове, които ви показват как по-лесно да управлявате вашия хостинг акунт или виртуална машина.

cPanel сертификатите гарантират и удостоверяват уменията и познанията на FriendlyGeeks екипа ни да поддържа по най-висок стандарт вашия сPanel и всички модули и приложения в него. Те са доказателство, както за техническите умения на нашия екип, така и за желанието им да се развиват и да учат нови неща!

Етикети: #friendlygeeks #noc-partnor #linus-spodelen-hosting #newsletter #hosting #cpanel-university #tehnicheska-poddrazhka #cpanel #spodelen-hosting #top-6-hosting-dostavchitsi #cmailpro #sistemen-administrator

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе