Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg в подкрепа на Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“

ICN.Bg в подкрепа на Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“

ICN.Bg в подкрепа на Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“

(Обновена: ) | Какво ново

От 28-ми до 30-ти ноември в Центъра за подготовка на ученици за олимпиади ще се проведе Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“. Участниците са ученици от V до ХІІ клас. Направленията, в които ще се състезават учениците са: Мултимедийни презентации, Интернет приложения и Приложни програми, а ние от ICN.Bg ще подкрепим техните изяви.

Децата са нашето бъдеще и нашата отговорност! Ние от ICN.Bg заставаме зад тези думи и вярваме, че България има нужда от амбициозни и смели новатори, които не се страхуват да мечтаят! Нашите деца бележат изключителни успехи на олимпиади и състезания на световно ниво, за което се чувстваме горди българи!

Пожелаваме успех на всички участници, а на класиралите се на І-во място сме подготвили и специална награда – „Ардуино“ - платформа за създаване на интерактивни среди.

ICN.Bg подкрепя и Национална олимпиада по информационни технологии, 10-то национално състезание по компютърни мрежи, WEBLOZ 2014, NASA International Space Apps Challenge 2014 и БАМА.

Радваме се, че и много училища и ученици вече работят с нас по проекта BGSchool.bg, с който успяваме да предоставим безплатен хостинг на всяко училище и всеки ученик, който желае да се развива в тази сфера.

Бъдете креативни, бъдете амбициозни и не забравяйте да запазите детското в себе си!

ICN.Bg пожелава успех на всички участници!

Етикети: #bama #webloz-2014 #multimedijni-prezentatsii #arduino #uchenicheski-sastezaniya #internet-prilozheniya #prilozhni-programi #icn-bg #esenen-turnir

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе