Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg в подкрепа на младите хора

ICN.Bg в подкрепа на младите хора

ICN.Bg в подкрепа на младите хора

(Обновена: ) | Какво ново

Знаете ли, че средната възраст на екипа на ICN.Bg е малко под 30 години? Днес ние сме уверени професионалисти, именно защото още от студентската скамейка знаехме какво искаме да правим. Подминавахме всички коментари от типа на "Тая работа няма да я бъде" и гледахме уверено напред. Благодарение на упоритата си работа винаги сме намирали подкрепа и сме привличали точните хора, независимо от трудните моменти. Това ни научи да подкрепяме и ценим енергията, креативността и огромния потенциал на младите.

1logo-350px-transperant

Именно защото знаем колко важно е да ти се подаде ръка, когато си млад и особено ако си в трудна ситуация, решихме да се включим в няколко проекта за подпомагане на студенти без родители и ученици. В рамките на програма Менторство на ТреинСофт и на събитието на AIESEC България в Софийската математическа гимназия се срещнахме със страхотни жадни за знание младежи.

„Менторство от ТреинСофт” е първата в България дарителска програма, която цели да усъвършенства професионални и лични качества и умения, да създаде социални компетенции и да окаже подкрепа на трима студента без родители. Програмата има мисията да помогне на младежите да запазят своето самочувствие, да придобият лидерски умения, да добият увереност, че могат да ръководят собствен бизнес и не на последно място, да не забравят, че са конкурентноспособни и достойни личности. Подобна е и задачата на международната младежка организация AIESEC, които традиционно подкрепят младежите, като развиват техните качества и умения в рамките на гъвкави програми за развитие.

Вижте ентусиазма в тези млади очи. Убедени сме, че точно от такива хора има нужда България.

Етикети: #icn-bg-v-podkrepa-na-mladite-hora #mladezhi #aiesec-balgariya #badeshte #rakovodene-na-sobstven-biznes #programa #podkrepa-za-mladite #mentorstvo #icn-bg #dostojnstvo #izgrazhdane-na-profesionalizam

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе