Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg в нов офис от 18.10.2010г.

ICN.Bg в нов офис от 18.10.2010г.

ICN.Bg в нов офис от 18.10.2010г.

(Обновена: ) | Какво ново

През последните няколко години значително нарасна гамата от услуги, които предлагаме, повишиха се и потребителите, които ги използват. Това неизбежно водеше и до нарастване на персонала на ICN.Bg и нуждата от по-голям офис.

ICN.Bg с нов офис адрес

Постоянният ни стремеж да предоставим професионални услуги с най-високо качество ни накара да се замислим сериозно как да съчетаем преместването в нов офис с това да улесним клиентите, които желаят да ни посетят. След сериозно търсене открихме мястото, което да отговаря на нужните изисквания.

В непосредствена близост до метро станция Мусагеница и булевардите Св. Климент Охридски и Андрей Сахаров, на улица Пловдивско поле №17, ще може да ни посещавате от 18.10.2010г. Офисът на ICN.Bg се намира на 1-ви етаж от ляво в апартамент №4, в нова китна сграда ( винена на цвят). За да улесним ориентира Ви, сме поставили указателни табели на близкото кръстовище, както и информационни табели в самата сграда и около нея. Предварително се извиняваме, за това, че в съботния ден на 16.10.2010 настоящият ни офис няма да приема плащания в брой, но разбира се техническия персонал ще е 24 часа на линия, ако имате някакви въпроси.
Бихме искали също да Ви информираме и за спирането на офис телефон с номер 9585306, който няма да валиден от 16.10.2010г. Отдел продажби ще
можете да намерите на следните номера:

тел.: 02/491 8877

Онези от вас, които желаят да заплащат услугите си посредством Пощенски запис прилагаме новите данни:

Град: София
Пощенски код:
1756
Получател:
Юлиян Ивов Бориславов
Адрес:
жк. Дървеница, ул. Равногор 1 (Пловдивско поле 17), бл. 1, ет. 1, ап. 4

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе