Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Записахме семестъра! ICN.Bg UniversITy стартира...

Записахме семестъра! ICN.Bg UniversITy стартира...

Записахме семестъра! ICN.Bg UniversITy стартира...

(Обновена: ) | Какво ново

Как стартира ICN.Bg UniversITy? На 7 април в офиса на ICN.Bg имахме удоволствието да хостнем уникално по рода си парти "Ден на отворените врати на ICN.Bg UniversITy". Защо казваме парти? Защото парти е точната дума за всеки, който е решил да превърне хобито си в професия и забавление. Смеем да твърдим, че на ICN.Bg UniversITy дойдоха именно такива хора. Хора, който не се чувстват задължени да вземат диплома, за да са гордостта на фамилията, а хора които знаят какво искат и знаят как да го постигнат.

Стартирахме ICN.Bg UniversITy защото ни е грижа за онези млади хора, които търсят подкрепа от страна на бизнеса, защото всяко начало е трудно и защото липсата на опит е най-страшното нещо зa едно CV.

Какво е ICN.Bg UniversITy?Нашето UniversITy ще даде прaктическите знания, за всеки който иска да се занимава с Linux администриране. Ние ще дадем нашето know-how На всеки, който иска ТЕХНИЧЕСКИ ... да е първото название в трудовата му характеристика. Нашият главен системен администратор Борислав Бориславов, като инициатор на ICN.Bg UniversITy, разказва подробно в своето интервю за всичко, което ще се случва всеки четвъртък.

Кога и Къде? ICN.Bg UniversITy ще се проведе в 12 лекции, като всеки четвъртък от 19:00 ч в офиса на ICN.Bg ще се събират млади хора, за да покажат какво са научили. Всяка събота нашите администратори ще изпращат видео урок, който ще се разисква на workshop-ите. Участниците в семинара ще имат ангажимента да упражняват нещата, които са заложени в програмата, във видео уроците, да търсят знания и извън ICN.Bg UniversITy, за да се научат реално как се практикува професията Системен Администратор.

Кой може да участва? Може да участва всеки, който има желание, който е достатъчно упорит и не се отказва от трудности, всеки който знае, че това е призванието му или пък... всеки който се чуди дали това е призванието му?! Ние се ангажираме само и единствено със сериозни хори, които няма да пропускат зададените домашни, както и лекциите. Ще стартираме обучението от нулата и ще надграждаме поетапно.

Ако желаете да стартирате в първия курс на ICN.Bg UniversITy, може да ни пишете на U@ICN.Bg. Местата са ограничени! Разгледайте и нашия конспект.

Етикети: #icn-bg-university #obuchenie-za-sistemni-administratori #bezplatno-obuchenie #sistemen-administrator

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе