Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg UniversITy – ден на отворените врати

ICN.Bg UniversITy – ден на отворените врати

ICN.Bg UniversITy – ден на отворените врати

(Обновена: ) | Какво ново

Започна ICN.Bg UniversITy – отворени workshop-ове на тема системна администрация! Are you ready to ADMIN the world? Ако и вие сте готови, ние сме готови да ви помогнем да завладеете света на системната администрация! Вече научихте какво целим с инициативата и се запознахте с вашия лектор Борислав Бориславов. Този път ви каним на официално представяне на ICN.Bg UniversITy! На 07 април най-голямата хостинг компания ICN.BG ще отвори вратите си и ще покаже на всички млади кандидат-админи, че бизнесът е отговорен и готов да даде летящ старт на кариерата на всеки желаещ и амбициозен човек!

Кой?

Борислав Бориславов, главен системен администратор и CTO на ICN.Bg ще ви разкаже за промените в IT бранша и системната администрация. Ще ни сподели опита си какъв е пътя, по който той е минал за да стане успешен системен администратор, какви препятствия е срещнал и как се е преборил с тях.

Борислав Бориславов

Защо?

Защото да си системен администратор е не само професия, а предизвикателство! И защото ICN.BG е готова да постави всеки амбициозен и желаещ да се развива в сферата в реална работна среда!

Какво печелите?

Участието е напълно безплатно, но има изисквания за присъствие – домашни, тестове и резултати, които трябва да се постигнат. Който не ги изпълнява отпада веднага. Целта действително е да съберем мотивирани хора, които да помогнат да създадем една интересна работилница за системни администратори. Започваме да се обучаваме от нулата и ще надграждаме, като крайната цел е всеки, който завърши да може да изпълни поне две типични за системните администратори неща. Например:

1. Да създаде highly-availablelе ферма от сървъри, на която всеки компонент е подсигурен, за да работи нормално едно уеб приложение.

2. Да може да отегчи момиче в дискотека!

Къде?

ICN.Bg address

Кога?

clock

Станете част от Facebook събитието?

Join the facebook

Етикети: #icn-bg-university #sistemna-administratsiya #kursove-sistemna-administratsiya #icn-bg #linux-administratsiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе