Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg става част от OnApp Federation – най-големия публичен облак в света вече е в България

ICN.Bg става част от OnApp Federation – най-големия публичен облак в света вече е в България

ICN.Bg става част от OnApp Federation – най-големия публичен облак в света вече е в България

(Обновена: ) | Какво ново

Най-големият хостинг доставчик в България ще даде възможност на бизнеса да се възползва от мощната cloud технология и да провизира облачни инфраструктури в над 43 държави

OnApp – най-големият публичен клауд в света и най-широко използваната платформа за управление на облачни технологии оповести, че ICN.Bg вече е част от OnApp Federation. Като член на престижното общество, компанията ще има възможност да предостави на клиентите си достъп до над 117 клауд и CDN локации в 113 града и 43 държави. От друга страна членството на ICN.Bg във федерацията ще позволи на иноватора в облачните технологии на българския пазар да предложи своята собствена Tier III инфраструктура на доставчици и клиенти от цял свят.

ICN.Bg бе първият хостинг доставчик, който пусна клауд технологията на българския пазар и в момента отново е първа със своята глобална експанзия посредством OnApp Federation.

Достъп до OnApp Federation означава, че бизнесът на национално ниво ще може посредством ICN.Bg да хоства своите онлайн решения, BI, CRM, SaaS и PaaS, възползвайки се от глобалния пазар на клауд, ниска латентност, висока производителност и най-важното – 24/7 професионална поддръжка на своя език. Особено предимство ще се даде на компании, чийто основно притеснение е сигурността на данните и техния суверенитет.

Какво е OnApp Federation?

OnApp Federation е революционен начин на предлагане на клауд услуги. Федерацията е обединение на клауд доставчици от целия свят, които създават заедно изключително мощна и неограничена по възможности виртуална инфраструктура от която могат да се възползват клиенти ит цял свят. Или казано с няколко думи клиентите на ICN.Bg, ще могат да закупят клауд от още 43 локации, а ICN.Bg ще хостне услугите на нови клиенти от 43 страни.

onapp-federation-infographic-title-icn-logo

Факт: ОnApp Federation предлага повече локации за активиране на публични клауд услуги от Amazon и Microsoft взети заедно.


julian-readyЮлиян Бориславов – управител на ICN.Bg за приобщаването на компанията към OnApp Federation

“От както стартирахме управлението на нашата CISCO UCS виртуална инфраструктура забелязахме стабилен ръст в потреблението на този тип услуга. Това се дължеше на леснотата на управление на услугата, скалируемостта и гъвкавостта на облачаната технология. Компанията ни инвестира много в популяризиране на облака и превръщането му в достъпна технология и приложима в бизнеса. ОnApp федерацията е една нова възможност за нас да представим услугите си на външни пазари и да се възползваме от необятното търсене на този тип технология. От друга страна, това ни дава и огромното конкурентно предимство да предложим на клиентите си чувствителни към латентност и локационна базираност. Всички знаем, че българският пазар е тесен за размаха на бизнеса и неговите цели и все повече компании работят предимно с чуждестранни контрагенти. Ние искаме да дадем именно на тези иноватори възможност да достигнат нови пазари и технолгии, като същевременно използват изцяло наши услуги. Повече стойност за нашите клиенти, надеждност и качество!

OnApp Federation стартира през 2012 като глобална CDN мрежа, а през 2015г. обяви и първите си клауд локации. Днес и България е част от това елитно общество на най-добрите клауд доставчици в света. Отново ICN.Bg – първи в България!

Етикети: #oblachen-hosting #publichen-klaud #cisco-ucs #icn-bg #cloud #cdn #onapp #onapp-federation #virtualna-infrastruktura #public-cloud #onapp-federatsiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе