Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg се впуска в облачна мисия

ICN.Bg се впуска в облачна мисия

ICN.Bg се впуска в облачна мисия

(Обновена: ) | Какво ново

Време е да разкрием една дълго пазена тайна, че ICN.Bg извършва множество опити през последните 6 месеца!
Каква е целта ни? Търсим благоприятна среда за нашите иновативни сървъри. Преминахме през множество предизвикателства, наситени с нитросфероманганит, сулфапастимид и водокалибрид, за да отсеем най-подходящото място, където да изградим нов дата център по последни технологии и иновации. След ред проучвания и опити, накратко ще Ви запознаем с резултата от нашето проучване.

Изпратихме нашият колега Милен Александров, прочут с приключенския си дух, някъде в Боливия, в търсене на най-подходящата среда за нашите Cloud сървъри. Приземи се успешно, след дълго носене из облаците с парашут. Както можете да видите от снимката, той се оказа напълно сам и си го прибрахме. Боливия отпадна. И не получихме подаръци...

cloud-advantage

Втори опит - Ивета Петрова, известна със страстта си към Мексико, се отдаде на дълго пътуване, с една единствена цел - да намери водна среда, за най-новия ни подводен сървър, захранван единствено от влагата. Доверихме и сървър, а тя се залови с тежката задача да го колокира някъде из Мексико.… Въоражена с многофункционална въдица и огромно търпение, след 10 дневен престой, Ивета се завърна, мокра и не чак толкова ентусиазирана.

cloud-challenge-2

Дори след два неуспешни опита, не се отказахме.
Ред беше на Гергана Кузманова, която сама си избра далечната Южна Америка. Тя беше изключително мотивирана и убедена, че ще открие най-високооблачното кътче за Cloud сървърите ни. А ние безусловно вярвахме в нея. Не след дълго получихме притеснително обаждане, с планински мотив. Гери бе изкачила внушителната планина Рорайма, но така и не успяла да се върне обратно. Прибрахме я с хеликоптер. Върна се свежа, но бе развила страх от мечки. Често имали пререкания за храна и територияс тях.

cloud-challenge

Последен опит, обещаваме...
Всички сте чували нежния глас на Татяна Петкова от отдел Продажби, но със сигурност не сте запознати с физическите и способности… в зимни условия, в поледици и в минусови температури. Именно затова тя се натовари с нелеката задача да посети замръзналото езеро Байкал в Източен Сибир. Издържа на студа, но била възпрепятствана от агресивни тюлени. Прибра се и ни въведе в една нова епоха. И то Ледена.

cloud-challenge-5

И така, очевидно не намерихме дом за нашите сървъри. Поне не на Земята.

Проучването продължава, но ни липсват ентусиасти, готови за приключения. Следващата дестинация е някъде измежду облаците… или малко над тях.

Спешно търсим доброволец, с готовност за облачна или водна мисия. Готов на всичко,за да опази сървърната общност. Молим всеки желаещ да се свърже с нас възможно най-бързо!

Етикети: #oblachni-tehnologii #cloud-sarvar #sarvar #kolokatsiya #data-tsentar #cloud

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе