Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg продължава да е в ТОП 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

ICN.Bg продължава да е в ТОП 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

ICN.Bg продължава да е в ТОП 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

(Обновена: ) | Какво ново

И през Април ICN.Bg продължава да е в ТОП 6 препоръчани хостинг компании от cPanel. След приза, които получихме през Януари 2014г като една от 6-те надеждни и бързоразвиващи се хостинг компании, за нас е истинско удоволствие да ви споделим, че ние продължаваме да сме част от тази престижна класация. cPanel e най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти и като такъв, милиони хора по цял свят се доверяват на лесното управление, което той предлага. ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г и изгражда съвместно партньорство от самото създаване на компанията.

Защо избрахме именно cPanel за вас? Вижте 5 преимущества, които панелът за управление ви дава:

  • лесен за управление интерфейс - cPanel е изключително добре организиран. Виждайки почти всички функционалности под формата на панел с множество икони, вие лесно навигирате различните функции и се ориентирате бързо.
  • улеснено управление на сайта ви - управление на имейли, файлове, настройки на поща, Spam Assassin, уебмейл, бекъп на файлове, FTP акаунти и сесии, файлов мениджър, управление на домейн имена, DNS зони, добавяне на субдомейни, паркирани домейни - всичко във вашия cPanel, организирано в различни категории, за лесна навигация и ориентация.
  • бърза инсталация на скриптове - благодарение на Softaculous, можете да инсталирате само с един клик различни CMS системи и скриптове, с които да създадете допълнения към сайта ви като блогове или галерии. Или пък да изберете task management система за управление на бизнеса си.
  • висока сигурност - cPanel включва голям брой функции, които могат лесно да се имплементират към сайта ви за максимална защита. Няколко такива например са: защита на конкретни директории на сайта ви с парола, IP Deny Manager, SSH/Shell Access, SSL/TLS Manager, HotLink Protection, GnuPG Keys и др.
  • **детайлни статистики и репорти, Webalizer, Raw Access Logs и още много информация за трафика на сайта ви и всичко, случващо се с него.

cPanel - един панел за управление, множество възможности за вас!

Етикети: #cms #spam-assassin #dns-zoni #uebmejl #nastrojki-na-poshta #cms-sistemi-i-skriptove #preporachani-hosting-kompanii #trafika-na-sajta #ip-deny-manager #cms-sistemi #ftp-akaunti-i-sesii #lesen-za-upravlenie-interfejs #raw-access-logs #webalizer #parkirani-domejni #task-management #softaculous-auto-installer #fajlov-menidzhar #dobavyane-na-subdomejni #direktorii #hotlink-protection #shell-access #statistiki #gnupg-keys #upravlenie-na-imejli #fajlove #upravlenie-na-domejn-imena #awstats #bekap-na-fajlove #instalatsiya-na-skriptove #sshshell-access #ssl #zashtita #softaculous

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе