Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg представи иновативен софтуер на HostingCon 2013

ICN.Bg представи иновативен софтуер на HostingCon 2013

ICN.Bg представи иновативен софтуер на HostingCon 2013

(Обновена: ) | Какво ново

Нашето презокеанско пътуване приключва и искаме да споделим с вас всички емоции, преживявания и новини. В рамките на почти един месец, хостинг компания ICN.Bg беше част от две международни конференции в САЩ –IBM Edge 2013 и HostingCon 2013.

IBM Edge 2013 ни даде ценна информация за най-новите IBM storage и cloud решения, за тенденциите на развитие на тези технологии, както и какви нововъведения можем да очакваме на пазара до края на годината.

За първи път ICN.Bg взе участие в международната конференция HostingCon в Остин, Тексас. HostingCon беше най-голямото международно изложение** на хостинг и cloud доставчици в света. Участие взеха над 2 000 делегати – мениджъри и IT специалисти, представители на хостинг компании, производители на софтуер и хардуер, дата центрове, доставчици на cloud и колокационни услуги и оборудване.

hostingCon

На HostingCon 2013 ICN.Bg представи иновативен софтуерен продукт без аналог в световната хостинг индустрия, който до края на юли ще бъде предложен и на вас – нашите потребители. Уникалната софтуерна услуга, която представихме е разработена съвместно с американската компания CommuniGate Systems. До момента компанията предлага софтуер за електронна поща и телефония за корпорации като Bank of America, Verizon, British Telecom, Deutsche Telecom, Softbank и други.

Използвайки софтуера CommuniGate Pro, ние разработихме софтуер за управление на електронна поща, работа в екип и телефония, напълно интегриран с най-използвания контролен панел - cPanel. Екипът на ICN.Bgпое изцяло разработката на новия продукт**, за да осигури пълна интеграция софтуера със cPanel.

“Иновативното софтуерно решение предоставя enterprise-grade услуги за малки и средни предприятия, като лесен достъп до електронна поща, календари, файлове, телефония и много други. По този начин потребителите на хостинг услуги в световен мащаб ще имат достъп до продукт, подсигуряващ комуникационните им нужди във всички направления – имейл комуникация, телефония, обмен на файлове и вътрешнофирмена комуникация.

ICN.BG разработва софтуера за собствени нужди, но ще го предостави като open source продукт (продукт с отворен код), за да може всяка хостинг компания да използва интеграцията за собствени цели. ICN.BG ще бъде първата компания от региона, предлагаща подобни услуги за крайните си клиенти. Софтуерът предлага мобилност, функционалност и високо ниво на сигурност, като същевременно оптимизира фирмените разходи. ”, споделя нашият CTO Борислав Бориславов.

HostingCon 2013 ни даде и възможност да се срещнем с едни от най-големите компании от световната хостинг индустрия, с които проведохме ползотворни дискусии, обменихме опит и най-добри практики. Присъствахме на презентации на иновативни продукти и нововъведения, които в най-скоро време ще споделим с вас.hostingCon2013

В рамките на тридневната конференци, не само представихме нашия най-нов софтуерен продукт, но сключихме и нови партньорства, които ще ни дадат възможност да ви предложим нови допълнителни екстри и услуги. Изпълнени сме със свежи и креативни идеи и нямаме търпение да ви зарадваме с нови услуги, които не само ще ви улеснят, но и ще дадат конкурентно предимство на вашия бизнес.

Успяхме да проведем срещи с част от нашите презокеански партньори - Parallels, StopTheHacker, OnApp, cPanel и CloudFlare. С тях обсъдихме възможностите за оптимизиране и бъдещо развитие на партньорството ни, както и какви нови услуги и продукти можем да предложим за нашите потребители. В резултат започваме подготовка за въвеждане на един от най-новите продукти на CloudFlare, който в България ще бъде достъпен единствено за потребителите на ICN.Bg.

Приготвили сме множество изненади за вас, с които предстои да ви зарадваме постепенно. Ще си позволим да ви държим още съвсем малко в напрежение, а вие следете нашата фейсбук страница,блог и официалния ни сайт!

Етикети: #cloud

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе