Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg представя Sitebuilder

ICN.Bg представя Sitebuilder

ICN.Bg представя Sitebuilder

(Обновена: ) | Какво ново

Присъствието онлайн е все по-важно без значение дали ще бъдете там с уеб страницата на своя бизнес, с личния си уеб сайт, блог или електронен магазин. Но не всеки, който иска да създаде свой собствен сайт, разполага с необходимите технически познания или ресурсите, за да си го позволи. Именно в помощ на всички тези потребители ICN.Bg създаде новата си услуга.

ICN.Bg представя Sitebuilder

Sitebuilder ви позволява да изградите свой собствен уеб сайт без да се нуждаете от специални технически умения за уеб разработка и писане на код. От днес всеки може да заяви и изпробва услугата безплатно за период от 1 месец, за да се убеди колко лесно всъщност е създаването на нов онлайн проект. А клиентите на Споделен хостинг в ICN.Bg получават модула безплатно към планове Бизнес и Стандарт, като само за няколко минути ще могат да изградят напълно функционален уеб сайт, където да споделят полезно съдържание за своите потребители.

Как работи ICN.Bg Sitebuilder?

Работата с ICN.Bg Sitebuilder е повече от лесна. С помощта на drag&drop редактор и само с няколко клика на мишката си ще можете да добавите желаните от вас елементи на сайта, както и да ги поставите точно където пожелаете. От вас се изисква единствено да подготвите интересно съдържание, а за дизайна ще можете да се погрижите благодарение на над 190 различни шаблона, върху които да работите.

Ще можете да регистрирате и собствен домейн, който да бъде вашата онлайн идентичност. Вижте в статията ни защо изборът на домейн име е важен и как би помогнал на оптимизацията на вашия сайт за търсачки. Вижте и как да изберете правилното домейн име за вашия сайт.

След като сте готови, можете директно да публикувате своя нов сайт и той вече ще бъде онлайн и вашите потребители ще могат да го достъпят.

Какви са предимствата на ICN.Bg Sitebuilder?

Платформата ви предоставя много възможности за лесна работа, настройки на елементи от уеб сайта и инструменти за редакция на съдържанието:

 • Над 190 уникални шаблона - с тях ще можете да изградите атрактивна визия за своя нов сайт. Шаблоните ще откриете в няколко различни категории според целите на вашата страница.
 • Responsive дизайн за вашия сайт – изключително важно е сайтът ви да се показва правилно на всички устройства – телефон, таблет или десктоп. Когато използвате responsive дизайн, е необходимо да направите една единствена версия на своя сайт, която ще се адаптира за визуализация на всички десктоп и мобилни устройства.
 • Drag&drop редактор – за да добавите, редактирате и форматирате част от своя сайт не е необходимо писането на никакъв код. Всичко това ще можете да направите само с няколко клика на мишката.
 • SEO инструменти – ще можете да направите базови настройки на своя сайт и страниците от него така, че да улесните търсачките да го индексират и класират по-добре при потребителско търсене. В ръковоството ни ще откриете информация как да направите тези базови SEO настройки на сайта си.
 • Google Analytics интеграция – благодарение на тази опция ще имате данни за това колко потребители посещават вашия сайт и колко време прекарват на него.
 • Мултиезичност – можете да изградите своя сайт на над 35 различни езика, в случай че имате аудитории от цял свят и бихте искали да създадете съдържание специално за тях.
 • Неограничен брой страници – имате възможност да добавите толкова страници в сайта си, от колкото имате нужда с планове SiteGo и SiteMax. В нашето ръководство ще откриете информация как да създадете нова страница на своя сайт.
 • Неограничен брой поддомейни – имате възможност да регистрирате неограничен брой поддомейни към вашия основен домейн (напр. blog.yoursite.com, news.yoursite.com и др.).
 • Интеграция със социални мрежи - ще можете да добавите директни връзки към профилите си в социалните мрежи, където потребителите да научат повече за вас и вашия бизнес. Прочетете и как можете да свържете сайта си с профилите в социалните мрежи.
 • YouTube интеграция – споделяйте видеата, които искате да покажете на потребителите си, директно от YouTube.
 • Интеграция на карти – най-подходящият начин да укажете локацията на вашия бизнес е чрез визуализация на местоположението върху Google Maps, Bing Maps или друга подобна платформа. Вижте как само с няколко стъпки да добавите карти на сайта си..
 • Онлайн разплащания – ще имате възможност да приемате и обработвате онлайн плащания от своите потребители през различни платформи като ePay, PayPal и др. Вижте в ръководството ни как да интегрирате функцията за онлайн разплащания на сайта си.
 • E-commerce възможност - можете да създадете базов електронен магазин, където да добавите свой продуктов каталог и количка, да проследявате статистики за своите продажби и да добавите чат интеграция, която да улесни комуникацията с вашите клиенти.
 • Безплатен хостинг – използвайки услугата ICN.Bg Sitebuilder ще се възползвате от безплатен хостинг от ICN.Bg.
 • Безплатен SSL сертификат Let’s Ecnrypt – такъв сертификат ще защитава чувствителните данни на потребителите на вашия сайт.

Потребителите на Sitebuilder план SiteMax ще се възползват и от безплатен домейн (.com, .net, .eu), както и от addon домейн.

Вижте в нашето ръководство как да изградите лесно своя сайт с ICN.Bg Sitebuilder.

Как да използвате услугата ICN.Bg Sitebuilder и то безплатно

Необходимо е единствено да изберете най-подходящия за вас Sitebuilder план. Можете да използвате услугата самостоятелно или като част от своя хостинг план в ICN.Bg. Sitebuilder e безплатен за клиенти на Споделен хостинг планове Бизнес (план SiteGo) и Стандарт (план SiteMax). ICN.Bg Sitebuilder ще е достъпен за вас в cPanel, от където ще можете да управлявате наличните хостинг ресурси и екстри.

За да се убедите във всички възможности, които платформата предлага, ICN.Bg ви предоставя опцията да използвате Sitebuilder безплатно за период от 1 месец дори да не използвате хостинг план от ICN.Bg и без да се ангажирате финансово.

Добавянето на ICN.Bg Sitebuilder в нашето портфолио от услуги е поредната стъпка в помощ на интернет потребителите, които искат да създадат и развият свой онлайн бизнес, проект или личен уеб сайт. Вижте пълно описание на всички възможности на Sitebuilder и създайте свой демо сайт, за да се убедите колко лесно се работи с него.

За да можем да ви информираме за още от нашите актуални предложения в помощ на вашия онлайн бизнес, можете да се абонирате за нашия месечен бюлетин.

Етикети: #hosting #icnbg #sitebuilder #seo #online-business #безплатен-хостинг #free-sitebuilder

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе