Бихме желали да ви поканим на Webit Expo, където нашата фирма е изложител. Посетете ни, ще Ви предложим много изненади и примамливи промоции.

ICN.Bg на Webit

Достъпът САМО до Webit Exhibition (изложбената част) е безплатен, но е нужна регистрация!

Ако още не сте запазили своето място на Webit Conferences, бихме желали да ви напомним, че отстъпката от 30% за ранна регистрация за конферентната програма на Webit е валидна САМО до 17 Септември.

Като наши клиенти освен отстъпката за ранна регистрация, получавате и допълнителна отстъпка от 10% при въвеждане на ICN1101 в полето за промо купон в регистрационната форма онлайн.

Имате възможност да чуете на живо едни от най-знаменитите лектори на нашето време (google.com, CocaCola, Ebay.com, AOL, PayPal.com). Информация за лекторите може да намерите тук: http://www.webit.bg/bg/lectors.html

Можете да резервирате панелите, които бихте желали да видите и чуете тук: http://www.webit.bg/bg/program.html.

Можете да закупите пакет за пълен достъп до Главна Сцена, който ви носи допълнителна отстъпка от 50% от единичната цена на панелите http://www.webit.bg/bg/package.html.

В конферентната програма на Webit има както платени, така и безплатни сесии и панели. Моля имайте предвид, че безплатните панели изискват резервация. За да имате достъп до съответния безплатен панел натиснете бутона "Ще участвам".

Заповядайте,
ще Ви очакваме

Етикети: #webit #expo #izlozhenie