Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg на гости на НПМГ "Акад. Л. Чакалов"

ICN.Bg на гости на НПМГ "Акад. Л. Чакалов"

ICN.Bg на гости на НПМГ "Акад. Л. Чакалов"

Какво ново

Тази седмица имахме удоволствието да бъдем сред поканените гости на Деня на отворените врати в Национална природо-математическа гимназия "Акад. Л. Чакалов" по случай патронния празник на гимназията. За нас беше удоволствие отново да се срещнем с изключително талантливи деца, които представиха своите IT разработки и проекти. Можем само да се поклоним пред таланта, активния дух и жаждата за знания на учениците. Представяме ви част от проектите:

Chemisolver - софтуер за решаване на задачи по химия, визуализиране на химични реакции посредством 3D Studio max.

Homebox - това е система "Домашен иконом", работеща на базата на инфраред за управление на устройства в домакинството - телевизор, климатик.

Westmoon - 3D игра с елементи на western.

Geosolve - софтуер за решаване на задачи по геометрия. Разработено е и мобилно приложение, което превръща снимката на чертеж, направен на ръка в качествен чертеж.

FТrade - софтуер за търговия на валутната борса. Изготвят се прогнози за динамиката на валутните курсове.

Myschoollib - онлайн библиотека. Всички книги се добавят в база данни и потребителите могат да търсят онлайн, виждайки кои книги са взети и кои са свободни, а също така и да правят заявка за книга. Проектът вече се използва в гимназията за по-добра организация на библиотеката.

Мечтайте смело и летете високо! Покорете нови върхове, без да се ограничавате!

Хостинг компания ICN.Bg помага на българското образование, чрез проекта BGSchool.bg, предоставяйки безплатен хостинг на всяко училище и всеки ученик, който желае да се развива в IT сферата. Винаги сме подкрепяли и ще продължаваме да подкрепяме тези млади и амбициозни хора, които вземат участие на НОИТ, Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“, WEBLOZ 2014 и 10-то Национално състезание по компютърни мрежи и Академия за софтуерна разработка на Ясен Георгиев.

Етикети: #bgschool #mobilno-prilozhenie #onlajn #softuer-za-targoviya #it-razrabotki #onlajn-biblioteka #upravlenie-na-ustrojstva-v-domakinst #icn-bg-podkrepya #natsionalna-prirodo-matematicheska-gi #npmg #icn-bg #bezplaten-hosting #softuer-za-reshavane-na-zadachi #softuer

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе