Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.bg и Beehive – заедно за развитието на предприемачеството във Варна

ICN.bg и Beehive – заедно за развитието на предприемачеството във Варна

ICN.bg и Beehive – заедно за развитието на предприемачеството във Варна

На 23 юни, в Beehive Co–working Space се проведе инициативата Startup Grind Varna с официален гост лектор Георги Първанов! Официален хостинг партньор на събитието отново бе ICN.BG.

Веднага си помислихте, какво би могъл да прави един бивш президент на такъв род събитие, нали? Да, само че става въпрос за съвсем друг Георги Първанов :)!

Startup Grind Varna е международен проект, който обединява над 65 държави и 100 хиляди предприемачи от целия свят. Целта на проекта е да създаде общност, която да обедини, развие и вдъхнови младите предприемачи в България.

StartupGrind

Събитието, проведено преди две седмици, включваше нетуркинг и интервю-лекция с гост лектор и беше част от месечните събития, които провежда проектът. Официалният гост лектор на събитието беше Георги Първанов, човекът организирал еднодневния семинар с Вълка от Уолстрийт - Джордън Белфърт.

По време на формата г-н Първанов разказа на начинаещите предприемачи за старта на своята професионална кариера и успехите, които е постигнал. HR експертът вдъхнови младежите присъстващи на събитието с много и интересни примери от своята практика. Разказа за старта на МакДоналдс в България и неговият старт като HR експерт, за работата му за Кока Кола и Сосиете Женерал Експресбанк, както и организирането на фурористичното събитие с Джордън Белфърт.

George_Purvanov

С какво още е известен Георги Първанов! Той е с 21-годишен опит в развитието на бизнеса и управлението на човешките ресурси и то в компании от ранга на Кока Кола и МакДоналдс! Основател на една от най-големите HR фирми – Консултими, той привлича някои от най-големите световни лидери на пазара като Томас и Рандстад. Притежава опит в покупко-продажбите на компании.

Етикети: #uspeh #sabitie #sabitie-za-mladi-predpriemachi #stratup